.

Ovo je otac Mine Vrbaški

ON JE OTAC MINE VRBAŠKI Napustio ju je pre 16 godina, a starleta nije htela ni da čuje za njega: „Taj čovek ne postoji za mene“

Starleta Mina Vrbaški skrenula je pažnju na sebe brojnim skandalima u rijalitiju „Zadruga“. Ona je maloletna ušla u „Zadrugu 1“, a mediji su brujali o njenim ljubavnim izborima u Beloj kući.

Ko je otac Mine Vrbaški Foto: Snežana Krstić / RingierKo je otac Mine Vrbaški

Čini se da je Mina rešila da svoj život promeni iz korena, a mirnu luku našla je pored izabranika Dina sa kojim živi u Norveškoj.

Starleta je, svojevremeno u rijalitiju pričala o svom odrastanju, ali i priznala da se bavila prostitucijom.

Ono što takođe zanima javnost jeste njena porodica. Minina majka, Ivana Vrbaški, takođe je bila deo rijalitija, ali se o njenom ocu baš slabo zna.

Ivana je jednom prilikom otkrila ko je on, izvesni Nenad Pešut, piše „Alo“.

PREPORUKA:   Održano takmičenje za Miss i Mistera Zadruge 7 Elita

– Taj čovek me ne zanima uopšte! Nije bio tu kad mi je bio najpotrebniji, nisam ga videla ni čula 14 godina i ne znam zašto se sada javlja. Verovatno hoće medijsku pažnju. On za mene ne postoji uopšte. Ne želim da pričam o nekome ko mi nije niko i ništa – pričala je Mina na početku prve sezone Zadruge, a njena majka je rekla…

– Nenad jeste Minin otac, ali nije upisan u njenu krštenicu. Mina nosi moje prezime – kratko je razrešila čitavu misteriju Minina mama tada.

Da podsetimo, Mina Vrbaški u svom lajvu na TikToku otkrila je pratiocima da se udala. – Da li si se udala? – zanimalo je njenog pratioca na Tiktoku.

PREPORUKA:   Spisak svih starleta sa kojima je Janjuš varao svoju zakinitu suprugu!

– Tačno je, udala sam se – rekla je Mina.

– Više volim da uživam u svojoj intimi, a ne da javno govorim o svom životu – kaže Mina Vrbaški, koja za svog momka ima samo reči hvale.

Ona je svoj stari život ostavila iza sebe, a sada smatra da je dovoljno sazrela da svoju intimu čuva samo za sebe.

– Ja nisam glupa devojka, maštovita sam i inteligentna, verujem da bih i ovde mogla da stvorim nešto – kaže Mina Vrbaški.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!