.

Anabela Atijas beži iz Srbije, ali ne vodi i decu!

ANABELA ODLAZI IZ SRBIJE ČIM IZAĐE IZ RIJALITIJA Zbog Đoganijevih BEŽI odavde, a evo zašto ćerka Nina neće sa njom

Anabela

Anabela Atijas, prema pisanju domaćih medija, planira da odmah po završetku „Zadruge 3“ spakuje kofere i ode iz Srbije.

„Zadruga 3“ se završava večeras, a Atijasova nikako ne želi da ponovo bude izložena pritisku fanova njene ćerke Lune, pogotovo jer nije podržala njenu vezu s Markom, a ne želi ni da se sretne sa članovima porodice Đogani, o kojima nije imala reči hvale dok je boravila u „Zadruzi“, piše „Alo“.

– Andrej i Anabela su i pre njenog ulaska u rijaliti razgovarali o preseljenju, ali čini se da je sada pravi trenutak za to. Anabela je tri godine bila na udaru raznih fanova rijalitija, a sada po izlasku ne želi ponovo da prolazi kroz to. Svesna je da će je mnogi kritikovati jer nije podržala vezu njene ćerke s Markom Miljkovićem, a njihove fanove je dodatno razbesnela kada se nedavno izvinila Slobi Radanoviću – ispričao je izvor blizak Atijasovima i dodao da Anabela ima još jedan razlog zbog kojeg želi da se skloni iz Srbije.

PREPORUKA:   Sestra Bojane Pavlović se plaši za svoju sestru

– Takođe, Anabelina želja je da se povuče iz javnosti i skloni od bivšeg supruga Gagija Đoganija i cele njegove porodice, koja je takođe ogorčena na nju i njeno ponašanje prema ocu njihove dve ćerke. Osim toga, Anabela nije poštedela nijednog člana porodice svog bivšeg supruga i o njima je u „Zadruzi“ govorila bez imalo poštovanja i svesna je da su besni na nju. Zbog toga ne želi ni s njima da se sretne – ispričao je izvor.

PREPORUKA:   Ljubomorni Nenad Aleksić ŠA uleteo u pola noći u izolaciju kod Mione!

Nina, mlađa Lunina sestra, je kako se navodi odbila da se s njima preseli u Hrvatsku, jer je ovde srećna, a dovoljno je velika da može da živi sama, ili sa sestrom Lunom.

Anabela
Anabela

– Nina je upisala privatnu srednju školu, koju je završila i Luna svojevremeno. Anabela i Andrej će plaćati njeno školovanje, a život će nastaviti odvojeno. Nina voli Beograd, ima veliko društvo, ali i emotivnog partnera od kojeg ne želi da se razdvaja – tvrdi izvor.

Andrej Atijas navodno ima mnogobrojne nekretnine u Rovinju, pa će u jednu od njih, preseliti svoju tročlanu porodicu.

– Atijas i Blankica su već dve nedelje na moru, a Anabela će im se uskoro pridružiti – završio je izvor.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!