.

Anabela Atijas Marka Miljkovića prezire kao zeta, ali zato momka druge ćerke prosto voli jer je dobar momak i oličenje dobrog

„VOLELA BIH DA SE VENČAJU!’ Anabela Atijas neće da vidi Marka ni na slici, a Luku već vidi kao ZETA!

Anabela Bukva_100615_Ras foto RAjko Ristic04 Foto: Rajko Ristić / RAS Srbija

Anabela Atijas nikada nije krila netrpeljivost koju oseća prema Marku Miljkoviću, a sada je pred kamerama emisije „deToxic“ progovorila o izabraniku mlađe ćerke Nine.

Anabela Atijas Foto: RAS Srbija
Anabela Atijas

Podsetimo, mnogi su osudili Anabelu Atijas nakon što je maloletnoj ćerki dopustila da otputuje na Tenerife sa dečkom, što je pevačica opravdala zrelošću svoje mezimice, kao i činjenicom da su njih dvoje tom priliko bili pod nadzorom starijih članova porodice.

PREPORUKA:   Zvezdan Slavnić imao ljubavnu vezu sa transvestitom, varao suprugu sa ovom trandžom!
toxic Foto: Drustvene mreze
toxic

Iako se u izbor partnera starije ćerke Lune Đogani u više navrata mešala i to na buran način, bilo da se radi o Slobi Radanoviću ili Marku Miljkoviću, Anabela smatra da je takva vrsta intervencije izlišna kada je reč o mlađoj ćerki.

Pročitajte i:

– Neki ljudi ostanu u vezi deset godina, pa se venčaju, tako da ne vidim razlog zašto da to ne bude slučaj i sa njima. Ja bih to volela. Po meni je retkost da neko ima sve kvalitete koje treba da ima jedna osoba, i to sa 18 godina. Blago majci koja ga ima – izjavila je Atijasova za „deToxic“.

PREPORUKA:   Starleta Maja Marinković zauvek raskinula!

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!