.

Anabela Atijas Marka Miljkovića prezire kao zeta, ali zato momka druge ćerke prosto voli jer je dobar momak i oličenje dobrog

„VOLELA BIH DA SE VENČAJU!’ Anabela Atijas neće da vidi Marka ni na slici, a Luku već vidi kao ZETA!

Anabela Bukva_100615_Ras foto RAjko Ristic04 Foto: Rajko Ristić / RAS Srbija

Anabela Atijas nikada nije krila netrpeljivost koju oseća prema Marku Miljkoviću, a sada je pred kamerama emisije „deToxic“ progovorila o izabraniku mlađe ćerke Nine.

Anabela Atijas Foto: RAS Srbija
Anabela Atijas

Podsetimo, mnogi su osudili Anabelu Atijas nakon što je maloletnoj ćerki dopustila da otputuje na Tenerife sa dečkom, što je pevačica opravdala zrelošću svoje mezimice, kao i činjenicom da su njih dvoje tom priliko bili pod nadzorom starijih članova porodice.

PREPORUKA:   POP silovatelj, koji je silovao Viki Mitrović i zato robijao, izašao je iz zatvora
toxic Foto: Drustvene mreze
toxic

Iako se u izbor partnera starije ćerke Lune Đogani u više navrata mešala i to na buran način, bilo da se radi o Slobi Radanoviću ili Marku Miljkoviću, Anabela smatra da je takva vrsta intervencije izlišna kada je reč o mlađoj ćerki.

Pročitajte i:

– Neki ljudi ostanu u vezi deset godina, pa se venčaju, tako da ne vidim razlog zašto da to ne bude slučaj i sa njima. Ja bih to volela. Po meni je retkost da neko ima sve kvalitete koje treba da ima jedna osoba, i to sa 18 godina. Blago majci koja ga ima – izjavila je Atijasova za „deToxic“.

PREPORUKA:   Filip Car sav zarađeni novac baca na poroke, ima i društvo!

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!