.

Mensur Ajdarpašić izašao iz Zadruge bez novca, jer ovo je prevara!

AGRESIVAN – MENSUR NIJE ZARADIO NI DINARA OD RIJALITIJA: Priznao da iza OVOGA STOJI PREVARA, pa odbrusio Mini usred intervjua!

Mensur Ajdarpašić i Mina Vrbaški otvorili su dušu o svom odnosu, svađama i prepirkama koje su se dešavala u rijalitiju i istakli da su posle izlaska iz Zadruge nastavili dalje zajedno.

Mensur Ajdarpašić je istakao da su njegov brat i majka prihvatili Minu i da nikada nisu davali izjave vezano za celu situaciju među njima, te da se iza svega krije prevara i da se neko predstavljao kao oni i davao izjave.

foto: ATA Images
PREPORUKA:   Mensur Ajdarpašić čekao pravu ženu pa odlučio da se ženi!

„Najvažnije je da nema svađa, rasprava, da sam ja njemu sve oprostila. Moja mama nas podržava, biće tu, nema šta da se meša. Moj izbor je moj, a ona ga je prihvatila“, rekla je Mina koja je počela da priča kako je došlo do toga da Mensurova porodica govori protiv nje, pa ju je Mensur prekinuo:

„Mina, o tome ću ja da govorim! Neko se predstavljao imenom moje majke i brata. Oni su govorili. Moji tvrde da neke stvari nikada nisu izgovorili. Imam i prepiske, to mogu da kažem. Majka me kritikovala zbog nečega što sam radio Mini i pitala me kako bi meni bilo da je njoj to neko radio. Ja se kajem, neću više to u životu uraditi.“

PREPORUKA:   Mina Vrbaški sa 16 godina postala prostituka, klijenti je vezivali i silovali!

Mensur je dodao da se kaje zbog svađa i haosa u rijalitiju.

„Život mi je prelep napolju, ponekad je težak. Kajem se, žao mi je što sam na nuli. Bitno je da sam ostao zdrav, a para će biti“, kazao je Mensur.

foto: ATA Images

Kurir.rs/K.Đ/Blic, Foto: ATA Images

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “Mensur Ajdarpašić izašao iz Zadruge bez novca, jer ovo je prevara!”

  1. volim zadrugu kaže:

    Meni je zao Mensura, Mina ga je kostala honorara.
    Ja bih voljela da Mensur opet udze, i da ovaj put izadze sa honorarom, nije on los covjek. Bila sam na Mininoj strani iako sam znala da je prostituka, jer sam mislila da nema veze, ljudi se mijenjaju.
    Ali da 2 sedmice nakon prekida sa Mensurom to uradi sa drugim , eh to je bas bas previse a klela se u Mensura.
    Pitanje za Minu imam: Da li ti Mina umije sda budes vjerna samo jednom muskarcu?

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!