.

Anabela Atijas tuži porodicu Đogani zbog niza uvreda i laži koje o njoj pričaju

Anabela Atijas odlučila da PRESAVIJE TABAK! Porodica Đogani će se naći na SUDU zbog skandaloznih tvrdnji

Luna Đogani i Anabela Atijas Foto: Vesna Lalić / RAS Srbija

Iako je treća sezona rijalitija „Zadruga“ okončana, Anabela Atijas još uvek nije stavila tačku na odnose sa porodicom Đogani, a to će, kako je ispričala u emisiji „deToxic“, uraditi na sudu.

Anabela Atijas Foto: RAS Srbija
Anabela Atijas

Podsetimo, Anabela Atijas je prethodnih pola godine provela na imanju u Šimanovcima ne bi li svela račune sa ćerkom Lunom Đogani i bivšim suprugom Gagijem, a verni pratioci ovog TV formata su je nagradili četvrtim mestom u finalu.

PREPORUKA:   Rijaliti zvezda Divna DNK ovako izgleda u kupaćem kostimu

Ipak, pri povratku u svoju svakodnevicu, pevačica se susrela sa brojnim optužbama koje su članovi porodice Đogani izneli na njen račun u želji da odbrane Gagija, te je Anabela rešila da pravdu potraži na sudu.

Anabela Bukva_100615_Ras foto RAjko Ristic04 Foto: Rajko Ristić / RAS Srbija
Anabela Bukva_100615_Ras foto RAjko Ristic04

– Ja nikada nisam imala problem sa njima, samo sam imala potrebu da kažem kako stvari stoje. Njihovi navodi su potpuna budalaština. To su laži za koje ću pravdu morati da potražim na sudu. Institucije moraju da rade svoj posao, posebno kada su takve klevete u pitanju. Koliko znam, optužena sam da sam svoju decu vezivala za radijatore, tukla i slično – izjavila je Atijasova za „deToxic“ tik pre odlaska na odmor u Hrvatsku, dodajući:

PREPORUKA:   Starleta Aneli Ahmić odgovorila na pitanje da li je trudna i šta će uraditi sa Janjušem!

– Ne znam tačno ko je davao izjave. Čula sam samo da je to došlo od porodice. Ne znam da li je u pitanju ona (prim.aut. Nađa Đogani, Gagijeva sestra) ili brat (prim.aut. Đole Đogani) jer sam izašla iz rijalitija i nisam pročitala nijedan članak. Ne želim da gledam ili slušam bilo šta vezano za to jer ne želim da život trošim na to. Pozvala sam advokaticu i rekla joj da sve pronađe sve što treba da se objasni u institucijama kao što je pravosuđe.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!