.

Anabela Đoganiju odbrusila da je nesrećna, bolje da je silovanu decu rodila nego što sa njim ima Lunu!

GAGI POSLE SKANDALOZNIH REČI BIVŠE IZLETEO IZ RIJALITI KUĆE Anabela: „Bolje da sam silovana decu rodila nego njemu“

Anabela Atijas zgranula je sve pošto se tokom suđenja u rijalitiju obratila bivšem suprugu, pa naglasila kako bi „volela da je silovana i da je rodila decu“ pre nego što joj se to dogodilo sa njim, izokola ga nazivajući dušmaninom.

Anabela
Anabela

Denser nije mogao da veruje šta čuje, pa je momentalno napustio Belu kuću „Zadruge“.

Naime, tokom suđenja Anabele Atijas i Marka Miljkovića u Beloj kući „Zadruge“ Đedović se oglasio u ulozi porote, pa izneo svoje mišljenje o svemu. Međutim, malo ko se nadao da će tada nastati strašan haos – pre svega, burna Miljkovićeva reakcija po isticanju Luninih reči upućenih majci.

PREPORUKA:   Luna Đogani mašta da se probudi a da je ne čeka prljav veš!

– Kada se prvi put dogodilo, posle svog onog bacanja na kolena, posle onih Luninih priča: ‘Gazi g***a’, ja verujem članovima produkcije da postoji – rekao je Marko, ističući da je voditelj to njima rekao, dok je Marko negirao.

– Mislim da se u celoj toj taktici Gagi koristi za iznošenje nekih prljavih stvari u cilju omalovažavanja tebe u tom smislu kao majke, koja je to sve prebrodila, pod izgovorom neke dečije-roditeljske ljubavi. Ja mislim da se tu radi o tome, jer smo o tome pričali. Luna ne može predugo da taktizira, a da Marko može, jer njemu emocije nisu uključene – dodao je Đedović.

PREPORUKA:   Nakon skandala svog muža sa komšijama i policijom Luna Đogani pobegla iz Beograda!

– Mogu samo reći da mi je on najveći prijatelj. Volela bih da sam silovana i da sam rodila decu, neka mi Bog oprosti… Manji dušmani mi bi bili nego ovaj čovek ovde! – obratila se Anabela Gagiju, nakon čega je on napustio Belu kuću u neverici šta je njegova bivša supruga izgovorila.

Gagi
Gagi
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!