Anabela Atijas otputovala je prošle nedelje sa bivšim i budućim mužem Andrejom, ćerkama Blankicom i Ninom u Hrvatsku! Pevačica je, kako saznaje SVET,  odlučila da se na neko vreme skloni od stresova i skandala koji su se zakuvali u toku ”Zadruge”, ali i po njenom završetku.

ANABELA: “MISLILA SAM DA SAM JAKA!”

Njoj je neophodan mir kako bi se stabilizovala posle užasnih psihičkih lomova koje je mesecima trpela, a podršku joj pružaju njeni najbliži.
“Ma, koliko ja mislila da sam jaka, bilo je sve stresno za mene što se izdešavalo u rijalitiju. Nisam od kamena. Puno sam se istrošila, u nekim momentima sam ostajala bukvalno bez trunke snage, ali prosto, tako je moralo da bude. Sada sam što se tiče te priče rasterećenija, ispričala sam šta mi je svih ovih godina bilo na duši, ali mi je odmor preko potreban. Mislim da sam ga zaslužila baš kao i moj Andrej, ali i moja deca koja su proživljavala sve što i ja gledajući me na televiziji. Mislim da ću isključiti telefon i maksimalno se posvetiti njima troma i sebi jer mi je preko potrebno da vratim snagu i unutrašnju stabilnost”, rekla je Anabela za SVET pred sam polazak na put i dodala:

PREPORUKA:   Marija Kulić zapenila kao nikada do sada, nazvala je OPERISANOM NAKAZOM i VODENICOM!

“Ne pravim sad nikakve velike planove šta ću i gde posle. Sada želim da nadoknadim propušteno, da što više budem sa Blankicom, Ninom, Andrejem, da nadoknadimo propušteno vreme, da se smejemo, uživamo, budemo skupa jer ovo vreme koje imamo sad nikada se neće vratiti a život je samo jedan. Potreban mi je spokoj, mir, pozitivna energija a nju crpim iz moje porodice, mojih najvoljenijih bića”, zaključuje Anabela za SVET.

Kako piše SVET, Andrej je još tokom Anabelinog boravka u rijalitiju sve organizovao da boravak u Dubrovniku bude užitak za celu porodicu. Iako je prvobitna ideja bila da otputuju u Grčku, gde su godinama unazad rentirali prelepu vilu, zbog korone su morali da promene plan i sada su na Jadranu. Neki su mislili da će za odmor izabrati Rovinj gde su do skora imali apartman, ali otkako su ga prodali, njih dvoje više ne letuju u Istri. Sada uživaju na skoro pustim plažama Dubrovnika ili bazenu vile u kojoj su odseli. Sa Anabelinom srednjom ćerkom Ninom krenuo je i njen četiri godine stariji dečko Luka, pa njih dvoje uveče proštetaju do grada, izoluju se i uživaju u svojoj ljubavi. Baš kao što to čine Anabela i Andrej, koji se trudi joj da udovolji u svemu i da je što više moguće relaksira. Kako stvari stoje, njih dvoje će se opet venčati, iako oboje tvrde da se osećaju kao muž i žena i da na njihovu ljubav, koja je prošla najteži test, papir nema uticaja. Još kada se po povratku u Beograd Andrej bude posvetio izgradnji vila za prodaju, o kojima nam je pričao, za njih neće biti zime ni u jednom smislu.

PREPORUKA:   Skinule se Stanija i majka, u svojim šezdesetim godinama pokazala izvajano telo!

MARKO I LUNA OTIŠLI U IZOLACIJU!

Luni i Marku je takođe, posle svih trauma u rijalitiju, odmor preko potreban. Pobednicu “Zadruge 2” dan pred polazak sa izabranikom na put uhvatili kako u jednom marketu koji se nalazio blizu stana na Novom Beogradu kupuje sitnice za putovanje. Nakon toga se pozdravlja sa majkom, očuhom i sestrama. Ona je sutradan, u jutarnjim časovima sa Miljkovićem krenula na odmor. Gde idu, ne žele da otkrivaju kako bi izbegli mogućnost da ih iko uznemirava, ali usput su napravili pauzu u mestu Ribari. U jednom ugostiteljskom gazdinstvu su predahnuli uz domaću hranu i nastavili dalje. Koliko će trajati njihovo putešestvije ni sami ne znaju, ali do septembra ne planiraju nikakve ozbiljne obaveze. Tek kako bi zagolicali maštu svojim fanovima, oni s vremena na vreme na instagramu objave po koju sliku,