.

Luna se skinula i pozirala polugola, a ljubomorni Marko Miljković je odmah objavio komentar na Instagramu

MARKO NA APARATIMA!Sve javno na Instagramu! Luna Đogani se skinula, odmah usledio Miljkovićev komentar! Nije mogao da se suzdrži!

Luna Đogani Marko Miljković

Foto: Pink

Luna Đogani i Marko Miljković, uživaju u ljubavi i vezi nakon izlaska iz „Zadruge“. Ipak, fanovi i oni koji to nisu ne veruju previše u njihovu ljubav i smatraju da se ona ne može izgraditi kako treba, nakon svega što su prošli u rijalitiju, ali i uz činjenicu da je Luna zbog toga prekinula, na neko vreme kontakt sa majkom Anabelom Atijas.

PREPORUKA:   Miljana Kulić napadnuta crnom magijom, moli majku za pomoć!

Iako je Luna preksinoć u emisiji „Narod pita“ pokušavala auditorijum da uveri da ona i Marko savršeno funkcionišu, njenu sreću, čini se, kvarili su negativni komentari ljudi koji su se sinoć uključili u emisiju.

Među njima bila je i Marija Kulić, koja je rekla da i nema pravo da osudi Lunu, jer i ona ima goru kod kuće, misleći na ćerku Miljanu, ali da razume Anabelu što se udaljila od ćerke i zatražila vreme za sebe.

Danas je Luna zapalila Instagram svojom najnovijomo fotografijom pored bazena, na kojoj su do izražaja došle sve njene obline.

PREPORUKA:   Porodični album Lune i Nine Đogani

Miljković je u komentaru napisao: „Na aparatima!“, a Luna mu je na to ogovorila: „Oko, drži se.“

Njihova veza očigledno ide u dobrom smeru, a da li je Luna uradila nešto po pitanju odnosa sa svojom majkom. Ostaje nepoznato.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!