.

Reper Hrasta objavio intimnu fotografiju sa Milicom Kemez!

Isplivala fotografija: Milica Kemez i Rasta zagrljeni, a njegova ruka tik do nezgodnog mesta – Reper i bivša zadrugarka u strasnom zagrljaju na kauču
rasta

Foto: Nikola Tomić

Milica Kemez stekla je svoju popularnost učešćem u rijalitiju „Zadruga 3“, gde je i započela svoju ljubavnu vezu sa Borom Santanom.

No, Milica je sad privukla pažnju jednom starom fotografijom na kojoj se ona nalazi u društvu popularnog repera, Stefana Đurića Raste.

Njih dvoje sede na trosedu jedno pored drugog, ali po njihovm zagrlaju mnogi su zaključilu da reper i bivša zadrugarka su baš prisni.

PREPORUKA:   Moka Slavnić plakao u emisiji uživo na spomen imena njegovog sina Zvezdana Slavnića

Ono što je zanimljivo jeste i da je Kemezova čvrsto zagrlila Đurića dok su sedeli na kauču, a Rasta je svoju ruku spustio iznad njene zadnjice. Fotografija datira još iz davne 2014. godine.

Na osnovu njihve zajedničke fotografije mnogi korisnici društvenih mreža veliko komentarišu da Milica i Rasta nisu bili samo prijatelji, već da je između njih bilo i nešto više.

Bora i MIlica su tokom učešća imali brojne žustre svađe, a kako je on odreagovao na staru fotografiju svoje devojke nije poznato, ali je sigurno da mu neće biti sve jedno.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!