.

Reper Hrasta objavio intimnu fotografiju sa Milicom Kemez!

Isplivala fotografija: Milica Kemez i Rasta zagrljeni, a njegova ruka tik do nezgodnog mesta – Reper i bivša zadrugarka u strasnom zagrljaju na kauču
rasta

Foto: Nikola Tomić

Milica Kemez stekla je svoju popularnost učešćem u rijalitiju „Zadruga 3“, gde je i započela svoju ljubavnu vezu sa Borom Santanom.

No, Milica je sad privukla pažnju jednom starom fotografijom na kojoj se ona nalazi u društvu popularnog repera, Stefana Đurića Raste.

PREPORUKA:   Venčanje u crkvi: Milica kemez i Bora Santana

Njih dvoje sede na trosedu jedno pored drugog, ali po njihovm zagrlaju mnogi su zaključilu da reper i bivša zadrugarka su baš prisni.

Ono što je zanimljivo jeste i da je Kemezova čvrsto zagrlila Đurića dok su sedeli na kauču, a Rasta je svoju ruku spustio iznad njene zadnjice. Fotografija datira još iz davne 2014. godine.

Na osnovu njihve zajedničke fotografije mnogi korisnici društvenih mreža veliko komentarišu da Milica i Rasta nisu bili samo prijatelji, već da je između njih bilo i nešto više.

PREPORUKA:   Aleksandra i Filip Car pukli 10000 evra za bebu, kupovali i gluposti!

Bora i MIlica su tokom učešća imali brojne žustre svađe, a kako je on odreagovao na staru fotografiju svoje devojke nije poznato, ali je sigurno da mu neće biti sve jedno.

Milica Kemez, Stefan Đurić Rasta

Printskrin: Instagram

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!