.

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola raskinuli, pa je Zola poslao Instagram poruku kao odgovor Miljani na netačne tvrdnje u emisiji Narod pita – Zadruga

Nakon Miljaninih tvrdnji oglasio se Zola, pa poslao misterioznu poruku – Posle raskida, Miljana nimalo ne štedi Zolu, već iznosi njihov prljav veš

MILJANA KULIĆ I ZOLA NE LIČE NA SEBE: Nećete verovati koliko su se ugojili, sve KIPTI! Baš su PRETERALI! (VIDEO)

Printskrin: Instagram/miljanicakulic

Miljana Kulić nakon raskida sa Lazarom Čolićem Zolom iznela je detalje njihove emotivne veze, kao i „prljav veš“, u emsiji „Zadruga – Narod pita“.

Nakon Miljaninih tvrdnji da je Zola nju koritio, da navodno duguje novac i da je planirao da ga ona vraća, kako ju je čak i jednom prilikom šurnuo, oglasio je Čolić.

PREPORUKA:   Aleksandra Nikolić ne doji bebu, sada se MNOGO KAJE zbog toga!

Kulićeva je istakla i da je Nikola Orozović dao novac Zoli, kako bi mogao da se vrati u svoju rodnu Bosnu, što je potvrdio Čolić, ali i zaintrigireo sve kada je napisao da je to sve što će reći za početak.

– I jedini čovek koji mi je dao bilo kakav novac da bih se prebacio za Bosnu i otišao kući je Nikola Orozović. Ako ima bilo ko drugi da mi je dao nešto neka mi se javi slobodno ili neka se javno oglasi. Toliko od mene za početak – napisao je Zola.

PREPORUKA:   Zvezdan Slavnić ulazi u rijaliti Zadruga 8 - ELita

Iako nije kometarisao druge Miljanine tvdnje, na osnovu njegove objave, mnogi smatraju da će Zola uskoro žestoko odgovoriti na ono što je iznela njegova bivša devojka.

Printskrin: Instagaram/orozovic,official

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!