.

Prvo obraćanje diskvalifikovanoig Zole: Miljana nas je izdala!

OGLASIO SE ZOLA NAKON DISKVALIFIKACIJE: Evo gde se sada nalazi, javno PROZVAO Miljanu!

Pojavila se slika sa njegove trenutne lokacije!
OGLASIO SE ZOLA NAKON DISKVALIFIKACIJE: Evo gde se sada nalazi, javno PROZVAO Miljanu!

Noć je bila burna za fanove rijalitija Elite“, nakon što su se na društvenim mrežama pojavile indicije da su takmičari, Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola navodno napustili imanje u Šimanovcima. Naime, kako se postavlja pitanje na društvenim mrežama, novo-stari par je pobegao, a ove spekulacije su delimično potkrepljene fotografijama imanja gde ih nema. Zvanična potvrda još uvek izostaje, ostavljajući sve učesnike u neizvesnosti.

Međutim, došlo je do totalnog preokreta, kada se Miljana Kulić pojavila na strimovima, ali bez Zole. Miljana se vratila, kao da se ništa nije dogodilo, a ukućani su se odmah okupili oko nje, ne bi li saznali šta se dogodilo.

PREPORUKA:   PONOVO TRUDNA Miljana Kulić?! Mesečni ciklus dugo nema!

Foto: Pink

Lazar Čolić Zola

Ubrzo se oglasio i Veliki šef, koji je poslao pismo i ukućanima saopštio da je Zola diskvalifikovan, te da će zbog toga snostiti posledice:

Elito, ovim vas zvanično obaveštavamo da je Lazar Čolić Zola samoinicijativno napustio rijaliti i da je diskvalifikovan, televizija Pink će ga po njegovom ugovoru tužiti 50 hiljada evra – glasilo je pismo Velikog šefa, koje je ukućanima pročitao ovonedeljni vođa.

PREPORUKA:   Majka Teodore Delić komentarisala ćerkinu ljubavnu vezu sa Bebicom

Nakon celokupnog haosa oglasio se i Zola, koji  je okačio svoju prvu sliku nakon diskvalifikacije i potkačio javno Miljanu.

Milja nas izdala. Pobeđujemo kumara ti i ja samo. Kume, volim te – napisao je Čolić na svojoj fotografiji koju je podeliona društvenoj mreži Instagram.

Foto: Instagram.com

Lazar Čolić Zola Instagram

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!