.

Novo poniženje za nezrelu Anitu Stanojlović, Anđelo joj sasuo istinu u lice!

HLADAN TUŠ ZA ANITU: Nakon ozvaničene veze, Ranković je žestoko ponizio

Sve izgleda kao da je „iskoristio“

Anita i Anđelo

Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Tokom sinoćnje emisije „Pitanja gledalaca„, Milan Milošević je Anđelu Rankoviću dao priliku da objasni odnos sa Anitom Stanojlović, a on je doneo odluku, koja je, u tom momentu, šokirala mnoge.

Naime, on je rešio da iznenada ozvaniči vezu sa Anitom, iako je dugo tvrdio da neće ući u vezu i da ga to ne zanima.

PREPORUKA:   Trudna Aleksandra Nikolić odvojila 20000 evra za Mercedes! (FOTO)

 Korisnici društvenih mreža su zaključili da je Ranković opipao teren i da je shvatio koliko zajedničkih fanova ima, te je odlučio da napravi rijaliti priču, koja bi ga mogla voditi do samog finala. S druge strane, Anita je pre dva dana izjavila da je u drugom stanju, što još uvek nije demantovala, pa nije isključeno da je Anđelo odlučio da preuzme odgovornost:

Anđelo i Anita

Printscreen

– Mislim da nema više potrebe da se dovodi nešto u zabunu. Pre dva dana sam rekao da smo u vezi. Mislio sam da sve ide postepeno pa da vidimo, ali da se ne bi to rastezalo, nastavljamo sa takvim odnosom – rekao je Anđelo.

– I mene je sada iznenadio. Pitao ga je Bebica i njemu je rekao da smo u vezi. Naš odnos je super i jači je od mnogih veza ovde. Pustila sam da ide svojim tokom i to je to. Baš mi je lepo – rekla je Anita.

PREPORUKA:   Hitno obraćanje Milice Mitrović učesnicima Elite

Međutim, gledaoce je iznenadilo to što su, nakon objavljivanja ove informacije, Anita i Anđelo završili u razdvojenim krevetima u izolaciji, iako su zvanično zajedno. Ranković ju je samo poljubio za laku noć, pa okrenuo leđa i zaspao.

(Republika)

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!