.

Anđelo Ranković: Teodora Džehferović je zlatna koka za svoju majku!

„SVOJU ĆERKU GLEDA KAO PROJEKAT I ZLATNU KOKU“ Anđelo Ranković izneo ŠOK TVRDNJE o majki Teodore Džehverović

Učesnik „Elite“ i bivši dečko pevačice Teodore Džehverović izneo je šokantne tvrdnje o njenom odnosu sa majkom Gordanom Džehverović.

Goca Džehverović i Teodora Džehverović Foto: Vlada Šporčić, Oliver Bunić / RingierGoca Džehverović i Teodora Džehverović

Anđelo je, naime, vezu sa Teodorom Džehverović započeo u prvj sezoni „Zadruge“, ali su raskinuli poizlasku iz iste i nisu ostali u najboljim odnosima.

– Požalili smo se jedno drugom šta smo sve prošli a uopšte nisam rekao šta sam sve prolazio kroz sve ove godine, neću ostati imun ni na šta niti ću nekome ćutati. Sve što sam mu rekao je milioniti deo svega što sam ja ćutao i trpeo. Neki ljudi znaju da sam bio iskorišćen za mnoge stvari, samo neću to da potenciram. Mogao sam svima da skačem po živcima i da napravim haos, ali nisam – tvrdi Anđelo Ranković.
Teodora Džehverović

PREPORUKA:   Maja Marinković i Stanislav Krofak najžešća VRELA akcija, MOLILA GA DA PRESTANE!

Foto: V. Lalić / RAS SrbijaTeodora Džehverović

– Odgovorio sam Goci Džehverović na razna podbadanja, znaju oni odlično šta je meni sve smetalo, što su me indirektno podbadali. Ali opet neću da kažem direktno šta se dešavalo. Govorim o Gordani, ona je non stop mene podbadala 5 godina za redom ja ne znam čemu ta potreba. Svuda me je spominjala po emisijama i uvlačila me u neki prethodni odnos. Ona je ta karika koja je vređala mene i moju porodicu. Ona gleda svoju ćerku kao projekat, kao zlatnu koku, sve je podredila tome da Teodora bude neko ime – odbrusio je Anđelo.

PREPORUKA:   Starleta Aneli Ahmić će abortirati Janjušovu bebu!

Inače, Anđelo je uplovio u vezu sa Anitom Stanojlović nakon što je ona raskinula sa Jovanom Tomić Matorom.

Anđelo Ranković i Anita Stanojlović nedavno su se prepustili strastima, pa su imali intiman odnos u rijalitiju „Elita“, zbog čega se on pokajao.

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “Anđelo Ranković: Teodora Džehferović je zlatna koka za svoju majku!”

  1. […] sinoćnje emisije „Pitanja gledalaca„, Milan Milošević je Anđelu Rankoviću dao priliku da objasni odnos sa Anitom Stanojlović, a on je doneo odluku, koja je, u tom […]

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!