.

Aneli ne zna da je njenom ljubavniku Janjušu preminuo rođeni brat, kuka zbog samoće!

Aneli i dalje ne zna šta se dešava sa Janjušem, javno zakukala i obratila mu se: „PALA SAM U DEPRESIJU, pokušavam da uhvatim bilo koga!“

Učesnik „Elite“ Marko Janjušević Janjuš, izveden je iz rijalitija zbog smrti rođenog brata, koji je u sredu sahranjen.
Aneli kuka za Janjušem javno Foto: Youtube/Zadruga Offcial / youtubeAneli kuka za Janjušem javno

Njegova rijaliti partnerka, Aneli Ahmić, ne može da dođe sebi nakon što je Marko Janjušević Janjuš naprasno napustio „Zadrugu.“
Aneli kuka za Janjušem javno

Foto: youtubeAneli kuka za Janjušem javno

U emsiji „Pitanja gledalaca“ Aneli je dobila pitanje o svom odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Kako takmičari ne znaju kakva tragedija je zadesila njega, gledaoci su Aneli postavili pitanje koliko joj nedostaje Janjuš, a ona je na sve načine pokušavala da ih uveri da je njena ljubav iskrena, iako joj ukućani nisu poverovali.
Aneli kuka za Janjušem javno

PREPORUKA:   Stefani Grujić i Danijel Dujković Munjez u ljubavi i svađi, otac joj pripretio da će je se odreći!

Foto: Pink / screenshotAneli kuka za Janjušem javno

– Ne postoji. Ne znam šta da mislim gde je i šta je on, pokušavam na sve načine da uhvatim bilo koga, da pitam očima da li mi sme neko nešto reći šta se dešava, sto misli mi je u glavi. Svakog momenta mislim da će ući u kući. Ja sam juče otišla na žurku, ne znam šta da radim ovde, ne funkcionišem. Ne vidim ovde sebe bez njega, ne znam kako da dokažem. Možda nisam ubedljiva, ali ne vidim sebe bez Janjuša ovde. Malo pre pričam Žani o tome da mi je bolje da stavim da se neće vratiti, jer sam strepela od svakog pisma koje je stiglo. Ne znam šta bih radila – rekla je Aneli.

PREPORUKA:   Hitno pismo upućeno za Šaa

Za nju je stiglo još jedno pitanje, od gledaoca koji misli da njena ljubav nije bila iskrena i da je samo Janjuš voleo u tom odnosu.
Aneli kuka za Janjušem javno

Foto: Pink / screenshotAneli kuka za Janjušem javno

– Nije on glup da ne oseti da ja njega volim. Čemu te moje depresije?! Kada sam u pab dolazila, imala sam depresije, tamo plačem, cvilim i cmizdrim. I te kako sam volela Janjuša, itekako ga volim…Ja sam sigurna da Janjuša više volim nego on mene i da sam ja iskrenija. Ja se nisam ohladila, samo sam pala u depresiju – poručila je Ahmićeva.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!