.

ANABELA RAZOTKRIL ĆERKU LUNU – Pred svima rekla koja je NAJVEĆA LUNINA LAŽ, progovorila i o Gastozu

ANABELA RASKRINKALA ĆERKU Pred svima rekla koja je NAJVEĆA LUNINA LAŽ, progovorila i o Gastozu

Anabela i Luna Foto: Rajko Ristić / RAS Srbija

Anabela Atijas ispričala je koja je najveća laž koju joj je izgovorila ćerka Luna, a potom se osvrnula i na njen odnos sa Nenadom Marinkovićem Gastozom.

Anabela, Luna
Anabela, Luna

– Koja je najveća laž koju je Luna iznela u „Zadruzi“ i zašto sve ove godine skriva vezu sa Gastozom – bilo je pitanje novinara za Anabelu.

Tada su zadrugari pomenuli situaciju iz „Zadruge 1“, kada je navodno Luna rekla da je konzumirala narkotike sa majkom i očuhom Andrejem Atijasom.

– Najveća laž koju je Luna iznela je da je imala poziv sa mnom i da sam joj ja rekla da raskine sa Markom. Ono za marihuanu je smešno, jer nije rekla tačno. Novinari su me zvali i ponudili mi četiri opcije – džoint, trava, vutra i marihuana. Andrej je pročistio snimak i slušao, nigde se ne čuje šta je rekla. Luna, Andrej i ja nikad u životu nismo seli i pili zajedno, a kamoli da gledamo seriju i da duvamo zajedno. To veze sa životom nema, to je takva laž. Onda je slagala to za vozačku, to je lupila. Ja sam nju prepisala u drugu školu. Najveća laž posle te da sam je zvala privatno, u ovoj „Zadruzi“ kad je rekla da je pobegla od mene i da sam je ja naterala da raskine. Ja sam uvek imala mišljenje o Marku, ali nisam ga iznosila ako ona nije započinjala tu temu, kada je raskinula ja sam je podržala. Kada mi je sve to rekla, rekla sam joj: „Ti si luda, ti si Luna, treba da uživaš, kako možeš da dozvoliš da te vaspitava dečko koji nema ni kučeta ni mačeta“. Htela sam da joj dignem samopouzdanje i da je zaštitim ako dođe do nekih greški. Kao ova sad kod je rekla da sam joj ja branila vezu – rekla je Anabela.

PREPORUKA:   Gagi Đogani žali zbog razvoda braka sa Anabelom!

Potom se osvrnula i na Lunin odnos sa Gastozom.

Gastoz Foto: Printscreen / RAS Srbija
Gastoz

– To za Gastoza nije istina, oni su imali šemu, jesu prijatelji, i dan danas se vidi da tu ima poštovanja, on joj je veći prijatelj, koji je bio uz nju u najtežim momentima, nego ovi sad što je štite od majke – istakla je Anabela.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!