.

Vesna Đogani OGOLILA DUŠU I ISPRIČALA SVE O SIROMAŠTVU u drugom obraćanju, a pošto je Anabela Atijas javno prozvala za njenu prošlost

Vesna Đogani OGOLILA DUŠU I ISPRIČALA SVE O SIROMAŠTVU, evo sa čim se susrela: „Morala sam da odbranim svoju čast…“
Vesna Đogani 11 Foto: Vesna Đogani Vlog / youtube

Nakon što je Anabela Atijas javno prozvala Đoleta Đoganija i istakla da je svoju sadašnju suprugu Vesnu “našao ispod mosta”, Vesna je pokazala gde je odrastala, a sada se još jednom javno obratila.

Vesna Đogani Foto: Vesna Đogani Vlog / youtube
Vesna Đogani
PREPORUKA:   Gagi Đogani žali zbog razvoda braka sa Anabelom!

Đoganijeva je snimila novi video, nakon što se drama malo stišala. Otkrila je šta se dešavalo u proteklih par dana i zahvalila se svima koji su joj pružili podršku.

– Apsolutno sam bila šokirana i oduševljena. Želim svima da se zahvalim za podršku. Često se susrećem sa predrasudama. Zavoleli ste me zbog mojih dela, pesama, karijere, a to je najvažnije. Ovo je bila prilika da kažem šta imam. Morala sam da odbranim svoju čast – priznala je Vesna.

Gotovo cela estada je stala iza nje, te se pevačica svakom ponaosob zahvalila.

PREPORUKA:   ŽESTOKA kazna za Ivana Marinkovića od Velikog šefa!

– Slađa Alegro, Zorannah, Seka Aleksić, Milica Todorović, Andreana Čekić, Viki Miljković, Baki B3 i mnogi drugi. Iza mene su stali i oni sa kojima se privatno družim i one koje samo poznajem. Mnogo im hvala – rekla je Đoletova supruga.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!