.

Anabela u Zadruzi otkrila TAJNU iz spoljnog sveta: Andrej je skidao Lunine INTIMNE snimke sa sajtova i video portala

Anabela otkrila zadrugarima TAJNU iz spoljnog sveta: „Andrej je skidao Lunine INTIMNE snimke sa sajtova“ – Anabela Atijas preksinoć je postala ravnopravni učesnik „Zadruge 3“, a odmah po ulasku u rijaliti sukobila se sa ćerkom Lunom Đogani.
Anabela priča sa Erminom i Nikolom

Anabela priča sa Erminom i Nikolom • Tv Pink / screenshot

Anabela i Luna trenutno nisu u dobrim odnosima, budući da pevačica smatra da ju je ćerka izmanipulisala i da je pala pod uticaj svog dečka Marka Miljkovića. Atijasova je nakon razgovora sa Lunom otišla u spavaću sobu, gde je razgovarala sa Erminom Pašović i Nikolom Orozovićem, i tom prilikom otkrila mnoge detalje iz spoljnog sveta.

– To što smo ona i ja prošle… Ja nikad nju ne bih uslovila, on ili ja. Ali nemoj da dozvoliš da me skloni iz tvog života, samo zato što te volim. Tri puta sam bila samo na njenim tezgama, nikad se nigde nisam gurala. Ja sam non-stop trčala, kao potrčko klasičan, iz čiste ljubavi. Ali očigledno kad neko ima neki plan ja smetam. Ja sam mislila da sam ja sebi rodila srodnu dušu. Ja nikog nemam u ovom gradu, ona mi je jedini rod. I onda treba da dođe neko i da nas razdvoji jer ja smetam, ne može da se proširi. Ona je trebalo da razmišlja, ne ja – počela je priču Anabela.

Anabela, Andrej i Luna

Anabela, Andrej i Luna • Dušan Milenković / RAS Srbija

PREPORUKA:   Gagi Đogani žali zbog razvoda braka sa Anabelom!

– Ona će svakako da uradi kako hoće, branila ne branila, a ja ne branim, samo neću da me tretira neko kao jadnicu. Ja ne mogu da izdržim ovu torturu. Neka radi šta hoće ali neka ne ulazi u rijaliti da ja to moram da gledam. Ja nisam znala šta se dešava u njihovoj kući, ona je mene uvukla u to kad je došlo do problema. Kako ja da ga pogledam u oči i da ga ne mrzim, ne volim takve ljude, koji vole materijalno, koji se hvale firmama, za mene je to ili si dobar ili si loš čovek, trećeg nema. Busaš se ni sa čim. On konstantno pokušava da napravi da je nevaspitana. Lojalna, odana, vredna, koji problem ona ima? Šta ti radi, traži da je voliš, da joj daš malo pažnje, niti je materijalista, niti flertuje, ti je prevaspitavaš pored žive majke. Ako neko zavoliš, zavoliš ga… Ona je podložna, on manipuliše i ostvaruje svoje ciljeve, a za to vreme on uništava moje dete. Ti misliš da ona bezbeze ima tu bolest, da je to tako došlo sa 24 godine. Moram da sedim ispred televizora i da gledam kako ta bolest napreduje. Da dođe jednog dana da ja ne mogu ništa za svoje dete da učinim, ko je kriv. Ima problem sa kratkim šortsem, a ne smeta mu da imaju odnose ovde pred svima. Svaki muškarac bi stao u zaštitu svoje devojke, on je taj koji treba da stane u zaštitu. Dno, dna. Juče joj je otac naišao, usred bela dana. I samo se nasmejao. Oni se pokrili preko glave, ako se ljubiš, ljubi se. On da je voli, rekao bi nećemo, mislio bi na njene sestrice, majku. Rekla sam joj: „Mnogo ti hvala što misliš na Ninu“, treći put, na dnu je, postala je patološki lažov, hoće da me ubedi da nisam videla nešto što sam videla. Prošle godine je Andrej crkao skidajući njene intimne snimke sa sajtova. On je napolju frajer, a ona… Namestio je situaciju, sve je smislio – govorila je Anabela o Luni i Marku.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!