.

DOGOVORENO SA TV PINK: Luna Đogani uskoro NAPUŠTA ZADRUGU!

Luna Đogani NAPUŠTA ZADRUGU! Dogovor sa produkcijom postignut… – Iako je Luna Đogani prvobitno slagala majku Anabelu Atijas da Marko Miljković nije bio upućen u to da boluje od predkarcinoma materice ne bi li sprala krivicu sa njega zbog upuštanja u intimne odnose koji su mogli da joj naruše zdravlje, nešto kasnije je u razgovoru sa emotivnim partnerom isplivala istina o tome da je on bio upućen u sve, te da je ona bila ta koja je inicirala odnose.
Luna Đogani

Luna Đogani • Milan Ilić / RAS Srbija

Ipak, ono što je najviše zabrinulo njenu majku bilo je to što je rijaliti zvezda pokušala da ostane u drugom stanju, što joj je striktno zabranjeno.

PREPORUKA:   Anđela Đuričić o Zvezdanu Slavniću pred njegovo gostovanje uživo na TV-u

– Nemoj da poričeš da nisi jer znam da jesi. Dosta je više tvojih laži. Ako nisi pokušala da ostaneš trudna, što si mu posle odnosa rekla: „Sad sam te vezala za sebe“? Zašto si se onda raspitivala o svom aprilskom ciklusu, pitajući se da li će da ti kasni? – rešetala je pitanjima Anabela Lunu, ali je ona sve uporno poricala.

Anabela Atijas

Anabela Atijas • Snežana Krstić / RAS Srbija

Ipak, kada je ostala sama, zabrinuta Đoganijeva je uzela bubicu, prinela je ustima i okrenuta prema kameri poručila: „Zakažite mi pregled sa ginekologom ili ću haos da napravim ovde.“

PREPORUKA:   Stari a novi učesnik, u Elitu ušao novi učesnik, Miljana Kulić će se silno obradovati!

U toku današnjeg dana, ćerka je otkrila majci da će uskoro napustiti „Zadrugu“ jer joj je zakazan pregled, da bi na pitanje Atijasove zbog čega ide kod ginekologa otkrila da želi da se pregleda da vidi da li je njeno zdravstveno stanje okej.

Luna Đogani
Luna Đogani • Snežana Krstić / RAS Srbija

Podsetimo, pevačica je obelodanila da i najmanja infekcija može dovesti do kancera, te da Luna ne bi iznela trudnoću do kraja, odnosno da bi morala da je prekine u šestom mesecu trudnoće kada bi se borili za njen vlastiti život.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!