.

Luna Đogani ponovo slagala majku Anabelu!

STIGLI REZULTATI u Zadrugu: Luna NASTAVLJA DA LAŽE Anabelu!Luna Đogani je, kao što smo već preneli u toku jučerašnjeg dana, zahtevala ginekološki pregled nakon što joj je majka Anabela Atijas održala bukvicu, zbog čega je naposletku nakratko i napustila imanje u Šimanovcima.
Luna Đogani i Anabela Atijas

Luna Đogani i Anabela Atijas • Vesna Lalić / RAS Srbija

Kada se vratila u „Zadrugu 3“, rijaliti zvezda je poletno saopštila majci da nije u drugom stanju, kao i da je zasad sve okej što se tiče njene materice.

– Ti znaš da sam se ja sprdala sa Markom kada sam govorila o trudnoći – nastavila je da uverava Luna Anabelu.

Luna Đogani i Marko Miljković
Luna Đogani i Marko Miljković • Nemanja Jovanović / RAS Srbija
PREPORUKA:   Majka Miljane Kulić, Marija, komentarisala Aneli Ahmić i starletu maju Marinković, bez dlake na jeziku!

Podsetimo, Atijasovoj je zasmetalo to što je njena ćerka bila intimna sa Miljkovićem i pored stroge zabrane lekara da se ne upušta u odnose jer i najmanja infekcija može da je dovede do kancera. Osim toga, Đoganijeva je govorila o kašnjenju ciklusa i mazila se po stomaku govoreći emotivnom partneru da ga je sad „vezala za sebe“.

– Do svega ovoga je došlo jer ja njemu nisam rekla za svoju bolest. On ništa nije znao. Sad mu je baš krivo što smo imali odnose. Ja sam ta koja je sve olako shvatila, ali dobro je da je sad sve okej – nastavila je Luna da laže majku.

Anabela Atijas
Anabela Atijas • Snežana Krstić / RAS Srbija

Podsetimo, ona je preksinoć, takođe, slagala majku da Marko nije bio upućen u njeno zdravstveno stanje, kao i u to da ne smeju da imaju odnose, da bi, čim je Anabela napustila prostoriju, saopštila Miljkoviću da sada svi znaju da ima predkancer materice. Pored toga, Luna mu je ispričala da im je zamereno što su se i pored toga upuštali u intimne odnose, na šta joj je Marko samo poručio da je ona bila ta koja je inicirala da se upuste u ovaj rizik.

PREPORUKA:   Luna Đogani mašta da se probudi a da je ne čeka prljav veš!

– Ja ne bih preživela da ti se nešto dogodilo – kratko je poručila Atijasova ćerki, kao i da oseća veliko olakšanje što je sve u redu.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!