.

Anđela Đuričić uzdisala a Zvezdan Slavnić menjao poze, pa su doživeli vrhunac, pored njih spavala posramljena cimerka! (SNIMAK)

SRAMAN SE*S ANĐELE I ZVEZDANA Slavnić kao životinja brutalno NAVALIO, odzvanjali uzdasi i jecaji ljubavnice, A ONA U SOBI DO NJIH! (VIDEO 18+)

Anđela i Zvezdan ne prestaju sa vrelim akcijama iako mu je žena ušla u Zadrugu.

SRAMAN SE*S ANĐELE I ZVEZDANA Slavnić kao životinja brutalno NAVALIO, odzvanjali uzdasi i jecaji ljubavnice, A ONA U SOBI DO NJIH! (VIDEO 18+)

Foto: Alo/Printscreen

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić započeli su još jednu vrelu akciju iako su oboje rekli da neće biti intimni zbog Ane Ćurčić, bivše Zvezdanove žene.

Naime, nakon što je legao kraj nje, Zvezdan se bacio na posao i doveo Anđelu do vrhunca, iako je samo na nekoliko metara od njih spavala Žana Đorđević.

Naime, njih dvoje su menjali poze, a Anđelini uzdasi su odzvanjali kao nikada do sata izolacijom. Da li se Đuričićeva bacila na posao da zatrudni i da mu rodi dete kao što je i rekla, ostaje nam da ispratimo.

Tagovi
Zadruga 6 zzadruga 6 Zadruga 6 tuča zadruga 6 seks zadruga 6 vesti zadruga 6 uzivo alo rs zadruga 6 zadruga 6 najnovije zadruga 6 diskvalifikacija zadruga 6 najnovije vesti dana zadruga 6 svadba zadruga 6 novi vođa zadruga 6 rijaliti miki đuzadruga 6 najnovije vesti zadruga 6 zadruga 6 izbacivanje Zvezdan Slavnić Anđela Đuričić
PREPORUKA:   Moka Slavnić iskazao razočarenje u sina Zvezdana Slavnića, voleo bi da mu je sin kriminalac-preljubnik mrtav!
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!