.

Zvezdan u lajvu na Instagramu pričao o raskidu sa Anđelom, zarekao se da je neće svati!

ZVEZDAN PROGOVORIO O RASKIDU SA ANĐELOM! Objavio sve na Instagram profilu, pa poručio: „Kontakta nije bilo, niti će ga biti“!

Rešen i odlučan!
Anđela i Zvezdan
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Od kada se Zadruga završila, svi mediji bruje o pomirenju Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića. Posebno bivši zadrugari koji su ih lično upoznali veruju da će na kraju njih dvoje završiti zajedno jer su jako slični po svemu i smatraju da je Ana, navodno, preterala kada je iznela priču o nasilju.

PREPORUKA:   Aleksandra Nikolićn raaskinula sa Filipom Carem, potvrdila, on je oduvao porukom!

Pojedini čak smatraju da su Zvezdan i Ana lažirali u dogovoru priču, kao i da su sve odradili zbog para, međutim, izgleda da ipak nije baš tako, te da Zvezdan Slavnić ipak voli Anđelu Đuričić sa kojom je prevario Anu u rijalitiju.

Foto: Printscreen/instagram

A da bi stao svim spekulacijama na kraj sada se oglasio Slavnić putem svog Instagram naloga i zauvek stavio tačku na priču o bivšoj. Sudeći po tome, Zvezdan i Ana definitivno su prošlost, a Anđela je očito i dalje u fokusu. Inače, Zvezdan se oglasio povodom Žaninih insinuacija da će se Ana i on pomiriti.

PREPORUKA:   Maja Marinković grča i jeca u suzama zbog svađe i raskida sa Stanislavom Krofakom!

–Poslušajte klip, Žana iznosi svoje mišljenje, nigde se ne spominje kontakt Zvezdana i Ane, već ona iznosi svoje mišljenje i donosi zaključke. Da ne bi dalje išle priče i da zaustavimo novinske natpise, što se tiče kontakta Zvezdana i Ane, nije ga bilo, niti će ga biti – izjavio je Zvezdan, kojeg je Anđela Đuričić ostavila i vratila se kod roditelja u Crnu Goru.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!