.

Zvezdan Slavnić se povukao iz javnog života, uhvaćen kako kupuje automobil!

Evo gde je danas i kako izgleda Zvezdan Slavnić: Povukao se iz javnosti, KUPUJE AUTOMOBIL za ženu koja mu najviše znači u životu

Kontroverzni rijaliti učesnik Zvezdan Slavnić ostao je upamćen po skandaloznom ponašanju i vezi sa Anđelom Đuričić, međutim otkako se izašao iz „Zadruge 6“ potpuno se povukao iz javnosti.

Zvezdan Slavnić Foto: Paparaco Lov / youtubeZvezdan Slavnić

Zvezdan se naime, retko kada oglašava za medije, a jedino je aktivan na društvenim mrežama, posebno na Tik Toku gde drži lajvove i komunicira sa svojim pratiocima.

PREPORUKA:   Rijaliti učesnici Jelena Pešić i Mladen Vuletić proslavili dve godine braka

Ekipa Paparaco lova pratila je Zvezdana pre nekoliko dana, kada je krenuo ka jednom placu polovnih automobila.

On je gledao automobil kako bi ga poklonio ćerki za Novu godinu.

Podsetimo, Zvezdan Slavnić diskvalifikovan je prošle sezone u maju mesecu, zajedno sa svojom tadašnjom devojkom Anđelom Đuričić iz rijalitija Zadruga zbog nasilnog ponašanja i ostao dužan 50.000 evra.

Od završetka Zvezdanovog učešća u rijalitju prošlo je 6 meseci, a on po svemu sudeći i dalje nije pronašao posao, pa se mnogi pitaju od čega Slavnić danas živi.

PREPORUKA:   Zvezdan Slavnić intervju: Sve se promenilo naopako posle Zadruge!

Zvezdan redovno na svom profilu na Instagramu najavljuje mečeve na TikToku i očigledno je da sa ove platforme dobija prihode. Inače, bivši zadrugar često je kritikovan od strane javnosti da na pomenutoj mreži „prosi“, a izgleda da on ne mari za komentare.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!