.

Andrej Atijas ostavlja Anabelu kada izadje iz Zadruge, jer ne može da podnese svakodnevne svađe sa ćerkom Lunom!

PUKAO ZBOG NJENOG PONAŠANJA – ANDREJ NEĆE DA ČUJE ZA ANABELU?! Ne može više da podnese PRITISAK, ćerku je psihički UNIŠTILA, a ovo ga NAJVIŠE BOLI

ANDREJ NEĆE DA ČUJE ZA ANABELU?! Ne može više da podnese PRITISAK, ćerku je psihički UNIŠTILA, a ovo ga NAJVIŠE BOLI

Andrej Atijas, dok Anabela u „Zadruzi“ sve češće pozdravlja svog bivšeg supruga i poručuje mu da ga voli i da jedva čeka da ga vidi, on je navodno napolju doneo odluku da stavi tačku na njihov odnos.

Naime, kako se saznaje od izvora bliskom Andreju, on je rešio da prekine svaki odnos sa Anabelom nakon njenog izlaska iz rijalitija jer ne može više da se nosi sa pritiskom javnosti, kao i sa njenim ponašanjem.

PREPORUKA:   Stanislav Krofak optužen da je pretio starleti Maji Marinković da će je poslati u hitnu!

„Andrej je podržao Anabelu da uđe u rijaliti i dao joj vetar u leđa da se bori za sebe i svoje druge dve ćerke, Ninu i Blankicu. Međutim, način njene borbe nikako ne podržava! Budući da je njeno ponašanje postalo agresivno, depresivno i histerično, on je odlučio da više ne stoji iza nje“, rekao je navodno izvor.

Anabela i Andrej su se nakon razvoda pomirili i odlučili da svojoj ljubavi daju još jednu šansu. Ispratio ju je u „Zadrugu“ kao emotivni partner, ali je, nakon što se u nju navodno razočarao, odlučio da navodno nastavi bez nje.

„Stalno ga svi zovu i pričaju mu sve najgore o Anabeli. Ušla je kako bi pokazala da je divna majka, a pokazala je suprotno. Ćerku je psihički uništila, fizički stalno nasrće na nju, kao i na bivšeg supruga i Marka Miljkovića. Posebno mu je zasmetalo kada je započeta priča kako je Anabela tukla i njega“,  ispričao je izvor da je Atijas podlegao pritisku i odlučio da njihov odnos prekine čim ona izađe iz rijalitija.

PREPORUKA:   Maja Marinković grča i jeca u suzama zbog svađe i raskida sa Stanislavom Krofakom!
FOTO: PRINTSCREEN/PAPARAZZO LOV

kurir.rs/alo

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!