.

Jelena Pešić zaljubljena u Marka Miljkovića, nastao haos kada je to saopštila! (SNIMAK)

DUGO JE ĆUTALA – ZALJUBLJENA SAM U MARKA MILJKOVIĆA! Patim zbog toga: Pešićeva zgranula priznanjem, nastao LOM za crnim stolom! (VIDEO)

ZALJUBLJENA SAM U MARKA MILJKOVIĆA! Patim zbog toga: Pešićeva zgranula priznanjem, nastao LOM za crnim stolom! (VIDEO)

Ljubavni trougao Luna – Marko – Jelena ponovo je zatresao celu Belu kuću „Zadruge“, kada je Pešićeva ustala pa istakla kako brani Miljkovića upravo zbog toga što je zaljubljena u njega. Ona je kroz osmeh napravila pravi lom usred izlaganja, jer više nije mogla da ćuti na nagovore da zbog svojih emocija stoji na putu sreće Đoganijeve i njenog dečka.

„Objasni, devojko, tvoje ponašanje od sinoć i pljuvanje Jelene Pešić“ glasilo je pitanje publike za Lunu, koja je momentalno stala u odbrambeni stav.

„Nisam ništa rekla što nisam rekla za stolom. Prebacivala sam tu priču Marku, kao i svaki put kada se svađamo… Pola stvari se i ne sećam. Što se tiče toga, znam da sam rekla ono što sam pričala za stolom“, sigurna je bila ona.

PREPORUKA:   Miljana Kulić ponovo pravi probleme, Ivana Marinkovića napala vrelom kafom!

„Marko i pored svega nisi raskinuo sa Lunom, a ni sinoć nisi dao na Jelenu…“ nastavio je voditelj.

„Pa, nema razloga. Napravio bih goru situaciju. Jedna stvar za stolom se desila koja se meni nije svidela, to sam zamerio i stao. Sve ostalo Jelena ima pravo da radi“, rekao je on, pa se iznenađena Pešićeva nadovezala.

„Meni samo nije jasno šta je to Jelena radila? Ja sam sto puta rekla i to ste svesni: ‘Ja mogu da ih gledam, provociram, u prolazu dobacujem’, ali ja to ne radim. Dobro, šta to ja radim? Anabela je isto malopre rekla: ‘Ja sam Lunu želela da odbranim’, od koga? Ja nijednu ružnu i lošu reč nisam rekla za devojku. Već je preterivanje. Čak sam je i pravdala“, skočila je ona.

PREPORUKA:   Ovo je kuća Mione Jovanović iz koje su je isterali roditelji!
FOTO: PRINTSCREEN

„Zaljubljena sam u Marka, branim ga zato što sam zaljubljena i patim“, rekla je ona s osmehom, a rijaliti cimeri pozdravili su je ovacijama.

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!