.

Luna ima nameru da se po završetku Zadruge psihički leči, a dok je plakala optužila je alkohol uza svoje psihičko stanje!

NISAM DOBRO, MORAM DA LEČIM PSIHU! Luna kroz suze se IZVINILA za užasne PSOVKE, a za sve je KRIVILA alkohol

NISAM DOBRO, MORAM DA LEČIM PSIHU! Luna kroz suze se IZVINILA za užasne PSOVKE, a za sve je KRIVILA alkohol

Luna Đogani otvorila je dušu kako se oseća nakon posete mlađe sestre Blankice. Nakon toga ona je progovorila i o sinoćnjem skandalu koji je sama napravila.

„Ja ne mogu da verujem šta sam uradila svojoj porodici, mene sve to jede, ja nisam dobro. Moja majka zna da ja nikada nisam dozvoljavala da je neko pogrešno pogleda, a ovde sam ćutala na sve napade na nju. Sama ona mi je rekla da će me udariti šamar realnosti, danas je taj šamar realnosti bila moja sestra Blankica, koja mi je svojim malim okicama rekla da sam preterala. Ja jednostavno nisam dobro, kada izađem odavde, moraću da se posvetim svom psihičkom stanju“, rekla je Luna.

PREPORUKA:   Anđela Šparavalo otkačila Bojanu Pavlović, imala poruku za roditelje koji su je se odrekli
FOTO: PRINTSCREEN

Đoganijeva se osvrnula na prethodnu noć, kada je ponovo bila akter skadala nakon žurke.

„Sinoć sam poludela bez razloga, više sam popila, vratila se ona Luna iz prve sezone, koja histeriše, kojom se slade oni koji me ne vole. Ja sam zamerala Marku da mi ne pruža pažnju, da me ne voli, prebacivala mu drugu osobu, opet sve isto, lomila po dvorištu, katastrofa. Sramota me je, stidim se svog ponašanja, ja nisam dobro. Nije sramota reći da nisam dobro, nije mi trebala ova treća sezona, trebalo je da se postavim i prema roditeljima i prema Marku. Evo, opsovala sam tatu, ja nikada svojim roditeljima nisam izgovorila ružnu reč. Izvinjavam mu se javno zbog toga“, objasnila je Đoganijeva.

kurir.rs

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!