.

Aneli Ahmić šok intervju i detalji muža Asmina Durdžića braku sa starletom i vezi sa Stanijom Dobrojević!

„SRAMOTA ME JE! Ni dan danas nisam dobio DNK, ne znam da li je ćerka moja“ Prva ispovest Stanijinog oženjenog dečka, otkrio sve o ženidbi sa starletom i Aneli

Nova učesnica rijaliti programa „Zadruga 7 elita“, Aneli Ahmić iznela je šok detalje o mužu Asminu Durdžiću sa kojim ima dete i koji ju je, kako je istakla, prevario sa rijaliti učesnicom Stanijom Dobrojević. Ipak, starleta tvrdi da je to laž i da njen dečko nikada nije bio oženjen.

Aneli, Asmini Stanija Foto: Zoran Ilić, Snežana Krstić, privatna arhiva / RingierAneli, Asmini Stanija

Nakon višednevnih navoda o tome kako je oženjen ušao u vezu sa Stanijom Dobrojević, da se predstavlja kao milioner iako to nije, te da je navodno u domu ostavio sina, Asmin Durdžić se oglasio. On je otkrio kako je upoznao Staniju, ali i detalje veze sa njom.
.

Foto: Snežana Krstić, Zoran Ilić, privatna arhiva / Ringier

– Upoznali smo se prošlog leta, ali šansu mi je dala tek ovog leta. Odbijala je kontakt sa mnom jer sam druge vere i njoj je to predstavljalo veliki problem – rekao je Asmin, pa progovorio o alimentaciji.

– Dogovoreno je bilo da ću davati svaki mesec 2.000 evra, ako bude kako treba vodila računa o detetu, ali ona mi je prošli mesec uzela 4.000 evra da bi svaku noć izlazila po klubovima, koristila narkotike, a malu ostavljala kod majke – istakao je Asmin, pa otkrio da li je tačno da ju je izbacio iz kuće sa detetom.

PREPORUKA:   Stanija Dobrojević žestoko uzvratila Marku bodibilderu: ja sam te proslavila!

– To nije istina, ja sam im i dao jednu od kuća u Austriji i obnovio joj kuću u Dubrovniku. Advokati su već upoznati sa slučajem da je ostavila dete i otišla u Zadrugu. Nije njoj do deteta, nego do popularnosti, a dete koristi da izigrava žrtvu – rekao je Asmin, pa otkrio ko je zapravo Aneli.
Aneli Ahmić

Foto: Snežana Krstić / RingierAneli Ahmić

– Devojka koja je radila u Švici, bio sam jednu noć s njom i posle je nisam video 3 nedelje, da bih onda dobio vest da je trudna. Ni dan danas nisam dobio DNK. Ali, sramota me je da pričam o tome – rekao je Asmin, a na pitanje da se priča da duguje novac i da je prevario neke ljude u Austriji, odgovorio je sledeće:

– Radim časno i pošteno, imam preko 100 svojih radnika. A ta vest što je po medijima za 40.000 evra je iz 2012. godine, gde sam pravosnažno oslobođen – izjavio je Asmin, pa progovorio o Staniji.
.

PREPORUKA:   Aneli Ahmić prva učesnica Zadruge Elita, optužila Staniju da je zavela njenogmuža pre mesec dana!

Foto: Zoran Ilić, privatna arhiva / Ringier.

– Ja nisam iz ovog javnog sveta niti želim da sam deo toga, ali ovaj put se ogašavam samo zbog nje, jer ona ništa nije kriva i nije zaslužila ovaj medijski linč. Teško mi je da čitam sve ove laži o njoj, da je ona nekome otela muža, preotela me nekome ili bilo šta slično. Imao sam ja žena posle Aneli za koje je ona znala, ali kao da je dočekala priliku za Staniju da postane i ona poznata i uđe u tu Zadrugu da vara čitavu naciju! Stanija je mene krila od porodice zbog moje vere, a sad čitaju da je preljubnica, rasturačica brakova i sramota me je od njene porodice što moraju sve to da čitaju – rekao je Asmin, pa progovorio o ženidbi sa Stanijom.

– Naravno, sem ako mi ne pobegne i ne ostavi me zbog cele ove situacije. Stanija je za mene prava žena i u njoj sam našao sve što sam ceo život tražio. I boriću se časno za njenu ljubav!

Both comments and pings are currently closed.

2 Responses to “Aneli Ahmić šok intervju i detalji muža Asmina Durdžića braku sa starletom i vezi sa Stanijom Dobrojević!”

  1. […] Inače, Aneli Ahmić i njen brak sa Asminom Durdžićem koji je prekinut zbog njegove afere sa Stanijom Dobrojević, i dalje je tema broj jedan u „Eliti“. […]

  2. […] – Vikend specijal“ govorio o aktuelnim temama, te se osvrnuo na medijsko prepucavanje s Asminom Durdžićem, suprugom Aneli Ahmić, učesnice „Elita […]

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!