.

Anitin bivši, Bojan Armuš: Ona ne viđa dete koje živi sa mojom majkom, svašta se priča za njenu majku!

Ekskluzivno! Oglasio se Anitin bivši s kojim ima sina i izneo šokantne tvrdnje: Evo gde je dete

– Kada je izašla iz Zadruge zvala me je, rekao sam joj da dodje i uzme dete, jer ne mogu ja da joj branim, ipak je i njen sin, ona ga je uzela na deset dana kada je bila s Matorom da ga slika zbog medija i javnosti, iako se nisam slagao sa tim, ne želim da ga uče bolesnim stvarima, nije to ispoštovala – rekao je Armuš

Anita Stanojlović

Foto: Kobra, Nikola Anđić

Ekipa Telegrafa stupila je u kontakt sa Bojanom Armušem, dečkom sa kojim učesnica „Elite“ Anita Stanojlović ima sina, a o kojem je sve najgore govorila pred kamerama rijalitija.

Bojan tvrdi da Anita ne vodi računa o detetu.

Mi nikada nismo bili u braku, ona meni nije bila žena, to su laži sve što pričaju, mi imamo zajedničko dete o kom ni ona, ni njena majka ne vode računa. Došao sam prvi put u Nemačku da radim na mesec dana, jer ja izdržavam dete i moji roditelji. One ništa ne pomažu, nemamo njihovu podršku, mada sam ja i rekao kad smo bili u socijalnom da mi njihova finansijska pomoć nije potrebna, ja želim da dete ima majku da sutra kakva god da je, bar prema njemu bude dobra, ali izgleda da ne može, tako da je bolje da nema majku – rekao je Bojan za Telegraf.rs.

PREPORUKA:   Nenad Aleksić Ša razgovarao sa psihijatrom, otkriveni detalji razgovora i dijagnoza

Na pitanje kod koga se nalazi njihov sin, Aleksej, on nam je odgovorio da je kod njegovih roditelja.

– Anitina majka samo kuka kako nema novca da čuva dete, iako sam joj nudio pare, ne uzimaju ga, baš slabo, niti idu po njega u vrtić, sve to može da se proveri. Dete je sada kod mene, tj. kod moje majke, a one čak ni ne pitaju za njega, sad izgleda da njena majka ulazi u rijaliti. Majka joj je imala probleme po gradu, ljudi su je jurili za pare, dolazili na vrata, dužna je da ne zna šta će od dugova, pošto sam znao neke ljude, pomogao sam joj, ali je žena katastrofa, obe su, nego ja to nisam znao. Njih dve su dva zla – tvrdi Bojan.

– Mi nismo bili u vezi, niti smo živeli zajedno, viđali smo se povremeno, ona nije nosila moje prezime, nego je na kontu priče da je maltretirana ušla u rijaliti. Dete nosi moje prezime, prvo je bilo na njeno, pa smo prebacili na moje. Otkad ga je rodila prvih godinu dana smo se viđali, bili smo u dobrim odnosima, posle toga ne znam šta se desilo.

Bojan se osvrnuo i na odnos Anite i Matore.

PREPORUKA:   Jovana Matora i Anita se nisu venčali u Crnoj Gori, venčanje nevažeće zbog propusta!

– To me ne zanima, ni ne razmišljam o tome, niti me ona više interesuje. Kada je izašla iz Zadruge zvala me je, rekao sam joj da dodje i uzme dete, jer ne mogu ja da joj branim, ipak je i njen sin, ona ga je uzela na deset dana kada je bila s Matorom da ga slika zbog medija i javnosti, iako se nisam slagao sa tim, ne želim da ga uče bolesnim stvarima, nije to ispoštovala, namerno je to uradila, dve godine ga nije videla i uzela ga na deset dana, to je ološ, to nije majka – izneo je Bojan svoje tvrdnje.

Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt sa Anitinom majkom, ali do momenta objavljivanja ovog teksta nije odgovarala na pozive.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!