.

Bojan Armuš, otac deteta Anite Stanojlović prvi put je oglasio, sve najgore o Aniti rekao kao ženi i majci deteta!

ONA JE I ROĐENOG SINA ISKORISTILA: Prvi put se oglasio momak s kojim je Anita rodila dete, više neće da ćuti

Anitin bivši dečko s kojim je rodila sina kaže da je dete bilo izloženo scenama koje nije nisu primerene detetu

Anita i Jovana

Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Bojan Armuš, dečko sa kojim je Anita Stanojlović rodila sina, a o kojem je sve najgore govorila pred kamerama rijalitija, po prvi put izneo je svoju stranu priče. Kako navodi, Anita je čak i sina koristila da dođe do svojih ciljeva.

PREPORUKA:   Janjuš ljut posle odluke Aneli AHmić da abortira njegovo dete!

Bojan, naime, tvrdi da Anita ne vodi računa o detetu.

– Mi nikada nismo bili u braku, ona meni nije bila žena, to su laži sve što pričaju, mi imamo zajedničko dete o kom ni ona, ni njena majka ne vode računa. Došao sam prvi put u Nemačku da radim na mesec dana, jer ja izdržavam dete i moji roditelji. One ništa ne pomažu, nemamo njihovu podršku, mada sam ja i rekao kad smo bili u socijalnom da mi njihova finansijska pomoć nije potrebna, ja želim da dete ima majku da sutra kakva god da je, bar prema njemu bude dobra, ali izgleda da ne može, tako da je bolje da nema majku – rekao je Bojan za Telegraf.rs.

PREPORUKA:   Učesnik Elite 7 povređen, GLEDAOCI POZIVAJU HITNU POMOĆ da dođe u Elitu!

Podsetimo, Anita je najpre ušla u brak sa Matorom i rešila da se okrene samo ženama, a sada je pak navalila na Anđela Rankovića. Sa bivšim nije u dobrim odnosima.

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “Bojan Armuš, otac deteta Anite Stanojlović prvi put je oglasio, sve najgore o Aniti rekao kao ženi i majci deteta!”

  1. […] Telegrafa stupila je u kontakt sa Bojanom Armušem, dečkom sa kojim učesnica „Elite“ Anita Stanojlović ima sina, a o kojem je sve […]

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!