.

Baki B3 ispričao detalje o bratu narkomanu Gagiju Đoganiju i kako je počeo da se ponovo drogira, kada je izašao sa parama iz Zadruge

„PROMENIO SE KAD JE POČEO DA KORISTI DROGU, DOŠAO JE DO LOVE IZ ZADRUGE“ Baki B3 izneo sve o Gagiju Đoganiju

Baki_B3_o_porocima_vesti_blic_unsafe

Nakon što je sinoć uhapšen Gagi Đogani nakon što je kod njega pronađeno dve kesice kokaina, a zatim je i pušten kući. Baki B3 je u izjavi za “Blic“ ispričao sve o denserovom ranijem lečenju i ponovnom ponoru.

Gagi Đogani Foto: YouTube/Zadruga / youtube

Gagi Đogani

– Pokazao je svoje osobine. Mnogo sam mu pomagao u momentima kada je bas bio ništa i kada se drogirao. On je takav, neće da priča sa svima, samo sa bliskim prijateljima. Nismo mi bili obavešteni o njegovim delima. Izolovao se na neki način, niko nije znao i nije voleo to što on radi. Prihvatio je svoj porok, kad je došlo vreme svako je želeo da mu pomogne. Pomagali smo mu oko lečenja i tad se sredio. Provodio je dosta vremena kod svoje sestre i skidao se sa droge. Izašao je iz “Zadruge” i čuli smo se nekoliko puta. Evo do sad nismo ni znali da je izašao iz zatvora, kasnije smo saznali, on sa nama o drogi inače neće da priča, pa neće ni sad – rekao je Baki, pa otkrio da se Gagi kada je počeo da konzumira narkotike dosta promenio:

PREPORUKA:   Filip Car nakupovao stvari potrebne za bebu! (FOTO)

– Promenio se dosta kada je ušao u svet droge i polako smo izgubili kontakt. Duboko je ušao u drogu i nije želeo da deli sa drugima tu svoju stranu. On sad nije ni svestan šta se dešava, zato se nikome ni ne javlja. Došao je do love iz “Zadruge”, ali mislim da to nije bilo presudno da se ponovo drogira – kaže Baki B3.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!