.

Kristijan Golubović se zakleo da će Staniju ubiti, ona ga tužila, država nije reagovala zbog pretnji na nacionalnoj televiziji

Kristijan se zakleo: „Ubiću Staniju!“, ona očajna moli za pomoć (VIDEO)

Youtube/Jutarnji Program TV HAPPY

Kristijan Golubović

Kristijan Golubović je javno zapretio da će ubiti Staniju Dobrojević kada bude ušla u Zadrugu, ako mu se ne bude izvinila zbog spominjanja deteta i žene.

Golubović je sinoć odgovarao na pitanja gledalaca, pa objasnio žasto konstantno ratuje sa Stanijom i pominje je u lošem kontekstu i sa uvredama.

– Ja sam navikao da drolju koja je u duši drolja, pljunem, a damu ne. I na ulici, i u kući, dese mi se takve stvari, kao i svim muškarcima, kad su normalni, zdravi i pravi, kad nema tih začkoljica između nas, ja ne mogu da ga uvredim. Ja pola stvari koje uradim u afektu ne mislim, ja kad uradim neko delo namesti, uradim tako, a kad nekog uvredim, a ne mislim, ja se izvinim – objašnjavao j Kristijan.

PREPORUKA:   Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić se videli u Majamiju, obnavljaju romansu?!

U njegovo izlaganje se umešala i Marija Kulić, koja je stala u Stanijinu odbranu i zamolila je da Goluboviću vrati pare, jer joj je muka da više sluša njegove uvrede upućene Dobrovićevoj.

Međutim, Kristijana to nije smirilo, pa je rekao nešto što je šokiralo sve njegove cimere, ali i publiku kraj malih ekrana.

– Zaklinjem se u svoje dvoje dece, ubiću Staniju lično ili preko svojih ljudi ako mi se iskreno ne izvini što mi je spomenula decu, po cenu da idem 40 godina na robiju – rekao je Kristijan.

Posle jezivih pretnji koje joj je uputio, Stanija se oglasila na svom Instagram nalogu i  zamolila nadležne organe da reaguju.

– Nisam verovala da cu biti prinuđena da ovako nešto okačim na svoj profil, ali nažalost moram kako bih na vreme reagovala, apelovala i probudila svest kod našeg naroda, naše države, našeg pravosudnog sistema, policije, medija… Ovo nije prvi put da mi se na nacionalnoj televiziji na najbrutalniji način javno preti smrću! – počela je Stanija.

PREPORUKA:   Miona i Ša više se svađaju nego što su u ljubavi, ponovo vikala na njega!

– Pre 5 godina me je ovaj čovek javno reketirao, cela zemlja je to gledala i ćutala?! Niko reagovao nije! Sad javno preti smrću. Dosta više! Osim toga što ću podneti krivične prijave, apelujem na sve ljude da na ovakve stvari ne ostanu nemi već da reaguju! Ovo nije rijaliti, ni šou-biznis, ovo je moj život i meni se večeras javno pretilo smrću – poručila je.

  • KLJUČNE REČI
  • SCENA
  • RIJALITI
  • Zadruga
  • Stanija Dobrojević
  • Kristijan Golubović
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!