.

Bivša rijaliti učesnica Ermina Pašović često komentarisala ljubavni trougao Anđele, Ane i Zvezdana, ŽESTOKA PSIHIJATRIJA!

„GLUMICA, BUDALETINA I ŽEŠĆA PSIHIJATRIJA“ Ermina Pašović nikad žešće udarila na ljubavni trougao u Zadruzi! Oplela po SVIMA

"GLUMICA, BUDALETINA I ŽEŠĆA PSIHIJATRIJA" Ermina Pašović nikad žešće udarila na ljubavni trougao u Zadruzi! Oplela po SVIMA

Foto: Nemanja Nikolić, Ana Paunković, Printscreen

Bivša rijaliti učesnica Ermina Pašović često komentariše teme aktuelne u rijalitiju a sada je ponovo imala komentar na čuveni ljubavni trougao Anđele, Ane i Zvezdana.

Ermina Pašović

foto: Printscreen/Pink TV

– Mislim da je Ana najveći folirant koji je ikad ušao u Zadrugu. Ona je loša glumica i jeftin manipulator – rekla je Ermina.

PREPORUKA:   HAPŠENJE U ZATVORU: Sastavvljena optužnica protiv Zvezdana Slavnića zbog zlostavljanja supruge, do 5 godina robije!

Ermina ne krije da nema lepo mišljenje i o Zvezdanu i Anđeli.

Ana Slavnić, Ana Ćurčić, Anđela Đuričić, Zvezdan Slavnić
foto: Nenad Kostić, ATAImages, Printscreen

– Isto mislim i o Zvezdanu, da je teška budaletina. A Anđela je mala šizofreničarka, hodajuća psihijatrija – navela je Pašovićeva.

Podsetimo, Ermina je učestovala u „Zadruzi 4 i 5“ a nakon učešća u rijalitiju, Pašovićeva ne prestaje da komentariše zadrugare.

PREPORUKA:   Miljana Kulić razotkruila aferu starlete Maje Marinković i pevača kockara Darka Lazića

Kurir.rs/Pink.rs

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!