.

Bivša supruga repera preljubnika Ivana Aleksić imala ponudu za OGROMAN novac da uđe u Zadrugu!

(VIDEO) „NUDILI SU MI VELIKE PARE DA UĐEM U RIJALITI“ Bivša žena od Ša iskreno o reperu, Tomoviću i privatnom biznisu: „Jednu stvar nikada nećete saznati“

Ivana Aleksić široj javnosti poznata je kao bivša supruga Nenada Aleksića Ša koji ju je javno u rijalitiju „Zadruga“ prevario sa Tarom Simov.
Ivana Aleksić Foto: Aleksandar Dojkić / RingierIvana Aleksić

Čitava Srbija tada je pratila sagu o preljubi, a Ivana se držala po strani i nije komentarisala bivšeg muža. Kako kaže, danas je on uopšte ne interesuje.
Ivana Aleksić

Foto: Aleksandar Dojkić / RingierIvana Aleksić

– Danas sam učesnik u projekti „Magla benda“. Tu sam živim kao što sam živela, samo se trudim da me nema u medijima. Nema ni nekog razloga da ja budem u medijima. Ja nisam ušla u rijaliti, nisam se bavila time – rekla je Ivana, pa dodala:

– Nisam nikada imala želju da uđem u rijaliti, dobijala sam ponude, bili su stvarno velikodušni, ali ne. Šta ja imam da reagujem na to što je on našao ženu, to je prošli život, završena priča, mene to ne interesuje.

PREPORUKA:   Manekenka Nevena Miličević u Velikom bratu čerupala suparnicu pa ušla u Zadrugu!

Ivana je otkrila kako se osećala u trenucima kada se prevara tek dogodila:

– Kako može da mi bude. Ja sam bila u braku sa tim čovekom, bilo mi je tako da još mediji na sve to mi stvarno nisu bili potrebni. Nije mi krivo što se sve tako desilo, verovatno je to tako trebalo. Nema šta meni da bude krivo, ja sam tu ispala okej. Već je bilo polukiksa u prvom učešću u rijalitiju, dok je bio sa mnom, tako da možda sam negde podsvesno imala osećaj da može da se desi, ali nisam imala predstavu da će to tako da izgleda i da će da bude u tim razmerama.
Ivana Aleksić

Foto: Aleksandar Dojkić / RingierIvana Aleksić

Ivanu su nakon drame u rijaliti povezivali sa Vladimirom Tomovićem, o čemu je sada rekla sledeće:

– Ja sam mirna i zadovoljna, sve je okej. Nakon braka sam se možda razočarala u brak, pre nego u ljubav.
Vladimir Tomović

Foto: Printscreen / RAS SrbijaVladimir Tomović

– Neću dati odgovor na pitanje o Tomoviću, to je ostalo tako kako je ostalo, nedorečeno i tako će i biti. Mogu samo da kažem da je on sjajan momak, da je to predivna porodica, da ja mnogo volim i njegovu snaju i brata i njegovu majku, sestra mu je sjajna. Sa svima sam okej, sa Vladimirom nisam u kontaktu, ali sve najlepše o njemu. Nikada nećete znati da li je postojalo nešto više od prijateljstva – rekla je ona, pa otkrila da je zatvorila kozmetički salon koji je držala:

PREPORUKA:   Patetični Ivan Marinković se setio da ima sina Željka!

– Salon sam zatvorila. Radim taj bjuti deo ovako honorarno, što se tiče salona, lokal je i dalje u mom vlasništvu, ali sam zatvorila firmu. Raspala se jednostavno ekipa, ja sam pre sunovrata to zatvorila, da ne bih otišla u neke dugove. Svaki preduzetnik bi uradio isto na mom mestu.

Ceo intervju Ivane Aleksić pogledajte u videu na početku teksta.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!