.

Vrele scene pevača i bivše žene repera preljubnika Nenada Aleksića Šaa!

OPA! Bivša žena Nenada Aleksića Ša uhvaćena u VRELIM SCENAMA sa poznatim pevačem! Oboje su razvedeni, a svi se pitaju JEDNO! FOTO

OPA! Bivša žena Nenada Aleksića Ša uhvaćena u VRELIM SCENAMA sa poznatim pevačem! Oboje su razvedeni, a svi se pitaju JEDNO! FOTO

Foto: Printscreen/Instagram, Nemanja Nikolić

njegov dodir je totalno razoružao

Nenad Aleksić Ša je u rijaliti „Zadruga 4“ ušao kao zauzet, a onda je javno prevario suprugu Ivanu Aleksić sa Tarom Simov.

Njihov brak je okončan nakon Nenadove javne prevare, a on je više puta pričao kako mu je Ivana uzela sve što je mogla i na taj način naplatila bol koju je osećala.

Nenad Aleksić Ša, Ša, Ivana Aleksić
foto: Printscreen/ Instagram

Slična situacija se desila i ove sezone kada je Ša rešio da uđe u Elitu, ali je ovaj put podneo papire za razvod pre ulaska. Naime, on se na proleće oženio sa TikTokerkom Vanju, ali je brak ubrzo pukao. Iako zvanično još nije razveden, Ša je uplovio u vezu sa Mionom Jovanović.

PREPORUKA:   Stanislav Krofak pšlatio detektiva da prati suprugu!
Ivana Aleksić
foto: Printscreen Instagram

Međutim, kako se u Eliti polemiše o brakovima Nenada Aleksića Ša, on često vređa obe svoje bivše žene, pogotovo svoju prvu bivšu suprugu Ivanu, ne sluteći šta Ivana radi dok je on u Eliti.

Naime, Ivana je učestovala u snimanju spota za Magla bend, gde se našla u veoma vrelim scenama za frontmenom istoimenog benda, Vladanom Savićem.

Ivana Aleksić
foto: Printscreen Instagram

Ivana je bila u beloj košulji i donjem vešu, dok je Vladan bio bez majice, a mnogi komentarišu da se Ivana sjajno snašla u ulozi manekenke i glumice u spotu.

Kako li će Ša reagovati kada sazna za ovo, ostaje nam da ispratimo.

PREPORUKA:   Mionin bivši momak Stanislav Krofak se javno obratio

Podsetimo, pevač Vladan Savić nedavno se rastao od svoje partnerke Jovane Jocić sa kojom ima ćerku. Nakon što je Vladan pre izvesnog vremena obelodanio da je doneo odluku da stavi tačku na vezu sa Jovanom Jocić, oglasila se i manekenka.

Vladan Savić
foto: printscreen

– Ljudi moji, kao što sam i dosad delila sa vama lepe i ružne stvari, vreme je da i ovo podelim. Zapravo, Vlada i ja smo odlučili da se rastanemo. Ostaćemo prijatelji i u dobrom odnosu, jer, kao što većina zna, imamo Đanđu – istakla je tada putem društvenih mreža Jovana, aludirajući na ćerku Anđeliju.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!