.

Bivša zadrugarka Ljuba Pantović u emisiji prozvala Aleksandru Nikolićpa Anu Ćurčić!

„NJENA FACA JE SVE REKLA“ Mišljenje stare rijaliti učesnice su mnogi čekali da čuju, oglasila se i osula paljbu po Ani i Aleksandri: „POBEDNIK NE SME DA IMA OVO“

Bivša zadrugarka Ljuba Pantović gostovala je u jednoj emisiji i pričala o bivšim takmičarima rijalitija „Zadruga“, a prvo se dotakla pobednice šeste sezone Aleksandre Nikolić.
Aleksandra Nikolić i Ana Ćurčić Foto: Snežana Krstić / RingierAleksandra Nikolić i Ana Ćurčić

– Aleksandra nije trebalo da pobedi, ne poznajem je, ali je ne mirišem, to je moj stav naspram onoga što sam videla. Ima jako lošu reputaciju, pobednik ne sme takve stvari da ima – počela je Ljuba, pa nastavila:
Ljuba Pantović

Foto: ifbb_pro_ljuba_pantovic / InstagramLjuba Pantović

PREPORUKA:   Stop nasilju nad ženama: Dejan Dragojević objavio šokantan snimak nasilja!

– Ne mogu da poverujem da nju narod voli, kako možeš da voliš nekoga za koga vezuju te stvari. Bujanovac, to… Ako sto ljudi tvrdi nešto, a ti ne demantuješ? Eto ti. Mene ne može da bude briga ako neko kaže da se ja prostituišem. Ne dopada mi se plakanje bez suza, imitiranje Dalile. Nekome (Dejanu) sam rekla da mu ne treba takva devojka, sad ova neka priča, još vezana za nekog koga nikako ne mogu da volim (Cara), koja pobednica? – rekla je Ljuba, pa prešla na Anu Ćurčić:
Ana Ćurčić i Aleksandra Nikolić na finalu "Zadruge 6"

Foto: Snežana Krstić / RingierAna Ćurčić i Aleksandra Nikolić na finalu „Zadruge 6“

– I drugo mesto, molim? Ja stvarno ne znam. Ne zna se ko je veći folirant. Čula sam od nekih osoba da im je pričala da sam je zvala da je podržim, baš me zabole d***. Ja sam neko ko je pretrpeo nasilje, jednom i nikad više. Pokupiš se i odeš. Pravila sam kod drugarice šator na podu, a ona ima salone, stanove, imala je gde da se skloni ili da izbaci dotičnog uljeza. Ja sad ne znam ko je ulje. To pod ruku ide, nađe vreća zakrpu. To su rijaliti fanovi. 13 godina sediš sa nekim, koji je osuđeni zločinac, ubica, bio je u zatvoru jer je ubio čoveka… Ona priča o takvom čoveku i onda kao: „On je manipulator“. Ne, vi ste pomislili da ste manipulatori, ali ste toliko loši. Ušla je da pobedi, njena faca je sve rekla – istakla je ona u jednoj emisiji.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!