.

BOLESNA Bludnica Anđela Đuričić liže stopala i miriše pod pazuh Zvezdanu, poniženje za Anđelu od bivše učesnice Zadruge!

„BLUDNICA LIŽE PAZUH I DAVI SE U NJEGOVIM NOGAMA“ Bivša zadrugarka ponizila Anđelu – ratovale pre godinu dana, a sad je UNIŠTILA

"BLUDNICA LIŽE PAZUH I DAVI SE U NJEGOVIM NOGAMA" Bivša zadrugarka ponizila Anđelu - ratovale pre godinu dana, a sad je UNIŠTILA

Foto: Screenshot

ne prestaje da je vređa preko medija

Ana Jovanović je učestvovala s Anđelom Đuričić u Zadruzi 5, a za Crnogorku ni tada nije imala lepe reči, a sada je raspalila po njoj još žešće!

Naime, učesnica prošle sezone Zadruge, Ana Jovanović, žestoko je prokomentarisala Anđelu Đuričić i njenu „zabranjenu“ vezu sa Zvezdanom Slavnićem kojem je rasturila vanbračnu zajednicu s Anom Ćurčić.

Ana Jovanović
PREPORUKA:   Aneli Ahmić optužila bivšeg supruga da je optuživao ćerku da mu je pokupila pare!

foto: Instagram/jovanovic_aaa

Ana i Anđela su bile zajedno u Zadruzi 5, kada su imale niz sukoba, a bivša učesnica sada tvrdi da nije pogrešila u svojoj proceni.

Anđela Đuričić
foto: screenshot Pink tv

– Pitam se od samog početka odakle Anđeli pravo da se meša i kometanriše odnos Ane i Zvezdana. Uradili su šta su uradili, rekla bih da bar toliko treba da ima poštovanja prema Ani i njihovom odnosu, ali je to devojka koja nema niti poštovanja niti sramote. Da stvarno vidim ljubav između Anđele i Zvezdana, ne bih ovako komentarisala, ali meni ovo izgleda jako smešno. Kao što sam prošle godine pričala da je Anđela folirant i prikrivena, da se lepo izrazim – bludnica, što se ove godine sve dokazalo, tako i sada vidim da je ceo odnos isfoliran. Ukoliko ona njega voli, kao što to veliča, on pored nje ne može da radi neke stvari kao što su grljenje s drugim devojkama i slično, jako mi se kosi njeno lizanje pazuha i davljenja u njegovim nogama nakon Zvezdanovog nabacivanja Ani Spasojević – poručila je konkretno Ana Jovanović.

PREPORUKA:   Samoživi Nikola Grujić pred kamerama varao ženu pa je ostavio da sama plaća kredite!

Kurir.rs/Pink

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!