.

BOLESNA MILJANA KULIĆ MOLILA DA JOJ NAPRAVI DETE!? Objavljena skandal prepiska Miljane Kulić sa ovim FUDBALEROM

MILJANA GA MOLILA DA JOJ NAPRAVI DETE? Isplivala skandalozna prepiska Kulićeve sa FUDBALEROM

Miljana Kulić Foto: screenshot

Miljana Kulić nedavno je objavila da je trudna, a od tada javnost ne prestaje da diskutuje o toj temi.

Miljana Kulić Marija Kulić Foto: Printscreen / RAS Srbija

Miljana Kulić Marija Kulić

I dok Miljana tvrdi da je otac deteta Lazar Čolić Zola, neprestano se oglašavaju drugi muškarci koji tvrde da su po Miljaninom izlasku iz „Zadruge 2“ , bili u krevetu sa njom.

Prema najnovijim informacijama Kulićeva je, navodno, bila intimna i sa fudbalerom Markom Radisavljevićem iz Brusa, a njihova skandalozna prepiska se pojavila u javnosti.

Naime, nakon što je Miljana izbačena iz „Zadruge “ početkom juna meseca ove godine, vrlo brzo se adaptirala na spoljni svet i krenula da izlazi i da se provodi. Prema fotografijama koje su isplivale, Miljana se tada grlila sa mladim fudbaleromiz Brusa Markom Radisavljevićem.

PREPORUKA:   Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica pravili su haos, pretnje i jezive kletve!

– Maretova rođaka živi u Nišu, Miljanina je drugarica. Kako bi ga lepo ugostila, sestra ga je izvela u provod i pozvala je i Miksi da im se pridruži. Ona je to jedva dočekala jer su joj falili izlasci tokom rijalitija, pa su otišli u jedan noćni klub. Tu su se Miljana i Marko opustili, malo su ćaskali i dopali su se jedno drugom, a ona je to odmah rekla komšinici i pitala je da li ima nešto protiv da ga muva – rekao je izvor blizak Kulićevoj za „Srpski telegraf“ i dodao da se njenoj drugarici dopala ideja.

Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola Foto: Printscreen / RAS Srbija
Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola

– Nisu se dugo zadržali u diskoteci, već su svi izašli napolje. Kako je bilo toplo, kupili su piće i seli u parkić, gde su nastavili da se druže. Mladi par se malo osamio, otišli su da se prošetaju i tada su se poljubili – otkrio je izvor.

Njih dvoje su se i dopisivali, a kako pomenuti izvor navodi, buduća mama se od juna pa do samog ulaska u rijaliti viđala sa Radisavljevićem. Tokom trajanja njihove veze nisu se oglašavali ni zadrugarka, a ni mladi fudbaler, međutim, njihova prepiska govori da nisu pazili na to da li će Kulićeva zatrudneti.

PREPORUKA:   PONOVO TRUDNA Miljana Kulić?! Mesečni ciklus dugo nema!

Kako izvor dodaje, Kulićeva je navodno pisala fudbaleru da ne voli odnose sa prezervativima, sa čim se on složio.

Bojan Tomović Foto: Printscreen / Facebook
Bojan Tomović

Podsetimo, drama u vezi Miljanine trudnoće započeta je onda kada se oglasio Bojan Tomović, koji je promenio ime u Ammar Moštrokol i primio islamsku veru, koji tvrdi da je on zapravo otac Miljaninog deteta. Ubrzo zatim, javio se još jedan kandidat koji smatra da je otac Miljaninog deteta, Mile Mirković iz Krčedina.

Njih dvojica su se dopisivali i utvrdili da su u isto vreme, kako kažu, imali odnose sa Kulićevom. Mirković je izjavio da je imao odnose sa Nišlijkom više puta krajem avgusta, otprilike u isto vreme kada i Tomović.

Blic.rs

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!