.

Bolesna Miljana Kulić ponovo trudna, već dva meseca, ponovo će da abortira!

TRUDNA SAM DVA MESECA, JA SAM LUDA I HOĆU NA KIRETAŽU, TO NIJE DETE: Miljana Kulić tvrdi da je ponovo trudna! ŠOK! Majci ne sme ništa da kaže!

Izvor: YouTube/ Zadruga Official

Miljana Kulić tvrdi da je ponovo u drugom stanju!

Ućesnica Zadruge je od produkcije tražila test, jer sumnja da je ponovo ostala trudna sa svojim dečkom Lazarom Čolićem Zolom.

PREPORUKA:   HAOS I PRETNJE PRED KAMERAMA: Miljana Kulić jurila Ivana Marinkovića po Pinkovom studiju, tenzija dostigla vrhunac!

Miljana se nakon urađenog testa poverila cimerima u dvorištu i otkrila da je test pozitivan i da želi da ide na kiretažu.

„Trudna sam dva meseca, ići ću na kiretažu. Neću da mu rodim dete jer sam luda. Poludela sam, neću da rađam više dece, dovoljan mi je Željko“, govorila je dok su je ostali učesnici nagovarali da zadrži dete.

„To nije dete, dete se razvija posle 11. ili 12. nedelje. Trudna sam tek dva meseca“, šokirala je Miljana, koja se plaši mame Marije, tvrdeći da ona još ništa ne zna.

PREPORUKA:   Bebica primoravao bolesnu Miljanu Kulić na razne prljavštine, sve je priznala Marija Kulić!

Miljana se poverila cimerima misleći da se njihov razgovor ne emituje.

Podsećamo, Miljana je već jednom ostala u drugom stanju sa Lazarom Čolićem Zolom, ali je zbog komplikacija išla na kiretažu u Niš.

Poslušajte razgovor Miljane i ostalih učesnika!

Miljana trudnaIzvor: YouTube/ Zadruga Official
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!