.

ZADRUGA 4 – LJUBAVNI PAR IZ HRVATSKE: Pukla veza posle 4 dana, a obećali su da će biti zajedno do kraja rijalitija!

RASKID U ZADRUZI: Par iz Hrvatske koji je šokirao javnost obećao da će izdržati do kraja – „pukla“ veza posle 4 dana!Fran Pujas i Paula Hublin definitivno su stavili tačku na svoju vezu!

Izvor: Instagram/paula_hublin

Paula Hublin i Fran Pujas, koji su u Zadrugu 4 ušli kao par, danas su odlučili da stave tačku na svoju vezu. Fran se prvo požalio Mikiju Đuričiću i Vladislavu Mandiću da želi da raskine sa devojkom s kojom je bio šest meseci u vezi, a onda joj je prišao i najavio joj da će to uraditi u lajvu.

On joj je u suzama obrazložio svoju odluku, pa odšetao od nje i čekao trenutak kada će voditelj doći u Zadrugu kako bi mogao svim zadrugarima da saopšti šta je rešio.

Paula je nakon razgovora s Franom krenula da se otvara cimerima, pa im je ispričala detalje njihove veze i otkrila da je Pujas bio nasilan prema njoj.

„Tukao me je. Našmrkao se. Napravio mi haos po stanu, čitao moje dnevnike. Mene su izbacili iz stana kad je policija došla kod njega. Prošla sam pakao zbog njega, samo da njemu bude dobro. Ćutim sve vreme, još kažu da nismo prisni, i ja se branim“, rekla je Paula i dodala:

„Ne razumem kako neko može biti takav. Daš nekome sve, i on te ne poštuje“, pa je nastavila:

PREPORUKA:   Miljana Kulić se posvađala sa Bebicom pa odlučila da izašđe iz Elite, podnosi krivičnu prijavu i tužbu!

„Ja da želim mogla bih ga ubiti, i kad me je šamarao i tukao, nisam ništa. Ja ne mogu biti muško u vezi, ja ga finansiram, radim dva posla. On je mene ostavio, ja znam da se on neće promeniti“, otkrila je Hublinova.

Paula je otkrila da ju je Fran iz neke svoje nemoći čak i prevario, i to u najgorem mogućem trenutku.

„Bila sam u bolnici i saznajem da je neka druga u mom stanu, da tamo spava druga cura. I preko toga sam prešla“, poverila se Đorđu Milutinoviću koju ju je posavetovao da bi trebalo da bude namazanija cura.

Na kraju je zadrugare za crnim stolom okupio voditelj Milan Milošević, koji je ušao u Belu kuću zbog „Pitanja gledalaca“. Pre nego što je pročitao pitanja, oglasio se Fran.

„Vučem probleme iz detinjstva. Prema svim bliskim osobama ponašam se kao g*vno. Paula i ja samo odlučili da raskinemo. Mislim da mi treba vremena za sebe da bih promenio neke stvari. Ona je devojka koju sam prvi put ošamario, ne mogu to sebi da oprostim. Ona je bila predobra prema meni“, rekao je Fran i dodao:

„Imao sam problem s tim, mi kad se posvađamo, ona se skloni da se smiri, našmrkao sam se i ona je otišla iz kuće kod prijateljice. Mi smo se svađali, bio sam drogiran i lupio sam joj šamar. Mene je sramota, nikada to neću oprostiti sebi“.

PREPORUKA:   Miljana Kulić u naletu besa RAZBIJA PO IMANJU: Bolesna pravila haos, kamere sve snimile (SNIMAK)

Nakon toga se oglasila i Paula, koja se rasplakala pred svima.

„Rekla sam mu da ovde ulazimo zajedno. Pokušavam da ga zaštitim pred svima. Mene je povredilo to što on meni ne može da nađe zamerku. Radila sam dva posla. Mene je juče povredilo što je rekao da sam mu zamerila što je Aleksandri dao ćebe. Ja ne mogu biti više muškarac u vezi“, izjavila je ona i nastavila:

„Ovo mi nije prvi put da prođem nasilje, opravdavam to, jer sam razumela. To nije jedini problem u našoj vezi. Ne sluša me, ne daje mi pažnju. Imam osećaj da me iskorišćava u vezi“.

Ona zaslužuje boljeg i kvalitetnijeg dečka“, složio se Fran.

Nakon toga uključili su se i drugi zadrugari, koji su imali potrebu da prokomentarišu njihov raskid, a kako je sve to izgledalo pogledajte:

Fran i Paula raskidaju Izvor: YouTube/Zadruga Official

(Izvor: MONDO/Pink.rs)

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!