.

Kija Kockar bivšeg moža pevača nazvala idiotom, u emisiji sa velikom gledanošću, svi ostali zabezeknuti!

SKANDAL U EMISIJI UŽIVOKija žestoko isprozivala bivšeg muža: Svi u studiju zanemeli, nakon što je o njemu rekla OVO! (FOTO) Bez dlake na jeziku!

Sloba i Kija

Autorka i voditeljka emisije “Magazin In“ Sanja Marinković pripremila je još jedno uzbudljivo izdanje omiljene vikend emisije. Sanja će na aktuelne teme ovog subotnjeg popodneva razgovarati sa: pevačicom i pobednicom “Zadruge 1“ Kijom Kockar, glumicom Srnom Lango, pevačicom narodne muzike i bivšom učesnicom “Zadruge“ Zoricom Marković i folk pevačicom Ildom Šaulić.

Tom prilikom, Kija je svog bivšeg muža, popularnog pevača Slobu Radanovića pred milionskim auditorijumom nazvala “idiotom“, što je sve u studiju ostavilo u čudu, a reklo bi se da bivši supružnici i dalje ne nameravaju da zakopaju ratne sekire.

– Ne, nisam htela da održim. Možda sam pokušala na neki način da razgovaram, ali ne vredi. Sa idiotom ne možeš da razgovaraš. Naravno da smem da ga tako zovem. To mu je drugo ime – rekla je Kija u “Magazinu In“ i šokirala sve u studiju.

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije “Magazin In“ koje je na programu televizije Pink u subotu, 12. septembra u 17 časova!

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!