.

Bolesna Miljana Kulić svakodnevno pravi probleme, simbol nesreće i skandala, sve nedaće koje je donela!

UDARA SEBE, RAZBIJA DRUGIMA GLAVE, MAJCI LUPA ŠAMARE! Miljana Kulić hodajuća nevolja, ne prestaje da pravi INCIDENTE

UDARA SEBE, RAZBIJA DRUGIMA GLAVE, MAJCI LUPA ŠAMARE! Miljana Kulić hodajuća nevolja, ne prestaje da pravi INCIDENTE

Foto: Printscreen/Pink

Miljana Kulić već je poznata po svojim ispadima u rijalitiju. Nije prošla nijedna sezona „Zadruge“, a ona je u svakoj učesnik, da nije napravila neki eksces.

Poslednji u nizu je zbog Ivana Marinkovića, jer nije znao kog datuma je rođen njihov sin. Miljana je tada u pušionici doživela nervni napad, počela je da plače i da se ponašao kao da je doživela pomračenje uma. Dok je jecala, lupala je glavom o zid, a Zorica Marković je pokušala da je smiri.

Miljana Kulić

foto: Printscreen Zadruga

Ovakve stvari radila je i ranije, a često je znala da se obruši i na druge. Jednom je čak fizički napala i svoju majku Mariju Kulić. Tokom svađe u drugoj sezoni sa Mirkom Gavrićem, Marija je stala na stranu producenta, a njena ćerka je skočila na nju i udarila joj šamar, nakon čega je htela da napusti rijaliti.

PREPORUKA:   Ivan Marinković ne zna kada mu je rođen sin Željko!
Miljana Kulić
foto: Printscreen Amidži šou

Njena meta bio je i njen dečko Lazar Čolić Zola, koji je od svih najgore prošao. Ona je njemu u naletu ljubomore raskrvarila glavu kada ga je izudarala cipelom dok je on spavao. Tada je diskvalifikovana iz „Zadruge“.

Lazar Čolić Zola
foto: Printscreen

Marka Đedovića je svojevremeno udarila bubicom po glavi, kada je on završio sa povredom. Tada je kažnjena mesečnim honorarom zbog agresivnog ponašanja. Kasnije su se pomirili, a Marko je Miljani pružio podršku i svu pomoć njenoj porodici dok se ona prošlog leta borila za život.

Miljana Kulić, Marko Đedović
foto: Zorana Jevtić, Nemanja Nikolić, Instagram

Kristijana Golubovića je gađala staklenom šoljom, nakon [to ju je on ispolivao vodom tokom jedne rasprave u okviru emisije „Pitanja novinara“.

PREPORUKA:   Bebica raskinuo sa Miljanom Kulić tako što je pljunuo pa preskočio ogradu u želji da pobegne iz zatvora Zadruge! (SNIMAK)
Miljana Kulić, Kristijan Golubović
foto: Printscreen/Pink

Udarila je i bivšeg voditelja „Zadruge“ Milana Miloševića. Ona je tada besna uletela u kuću jer je čula šta Zola priča o njoj, što joj se nije svidelo, i bacila kamen koji je pogodio Milana u leđa.

Milan Milošević
foto: Printscreen

I njen bivši dečko Nenad Macanović Bebica se nije dobro proveo s njom, jer je i njega išamarala iz samo njoj znanih razloga.

Nenad Macanović Bebica
foto: Printscreen

Kulićka se u ovoj sezoni žestoko sukobila sa Anitom Stanojlović i to zbog Zole. Ona je prvo bacila Anitinu hranu, pa je fizički nasrnula na nju i na kraju je uletela u garderober kako bi joj uništila stvari, ali je uspela da je u tome spreči.

Kurir.rs

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!