.

Taki Marinković tuži Karađorđa zbog ćerke starlete Maje Marinković i droge!

„MORAĆE DA DOKAŽE NA SUDU DA MAJA UZIMA DROGU“ Taki poludeo nakon Karađorđevih OPTUŽBI: Ozbiljno sam se RAZBOLEO, nije mi DOBRO

"MORAĆE DA DOKAŽE NA SUDU DA MAJA UZIMA DROGU" Taki poludeo nakon Karađorđevih OPTUŽBI: Ozbiljno sam se RAZBOLEO, nije mi DOBRO

Foto: Zorana Jevtić, Nenad Kostić

Iako se afera vezana za zadrugarku Maju Marinković i biznismena Predraga Raspopovića Pecu stišala kada se on vratio nevenčanoj supruzi Aleksandri Subotić, sada je ponovo ulje na vatru dolio Karađorđe Subotić, Aleksandrin otac.

Naime, Subotićkin otac, i dalje koristi svaku priliku da javno ponizi starletu. Sada je u najnovijem oglašavanju optužio Maju za konzumiranje narkotika, a starletin otac, Radomir Taki Marinković tvrdi da će njegove klevete morati da dokaže na sudu:

PREPORUKA:   Roditelji Stanislava Krofaka se odrekli snajke - starlete Maje Marinković!
Aleksandra Subotić

foto: Printscreen/Instagram

– Postoji sud za takve stvari, siguran sam da Majin advokat prikljuplja materijal i da će ga goniti sudski. Moraće da obrazloži njegove optužbe na drugom mestu. Ne zanimaju me više te gluposti, ja nisam učesnik Zadruge, prema tome ne želim više da komentarišem isti. Ozbiljno sam se razboleo, ležim u krevetu, nije mi dobro. Ove gluposti su uticale na moje zdravstvenio stanje – rekao je Taki vidno nervozno za Kurir.

PREPORUKA:   Stanislav Krofak pšlatio detektiva da prati suprugu!
Taki Marinković
foto: printscreen

Podsetimo, iako su Aleksandra Subotić i Maja Marinković bile veoma bliske drugarice još od srednjoškolskih dana, Maja je prošlog leta uplovila u višemesečnu aferu sa Aleksandrinim nevenčanim suprugom Predragom Raspopovićem Pecom. Po okončanju afere, Marinkovićeva je ušla u rijaliti šou-program „Zadruga 6“ i otkrila čitav niz pojedinosti o Predragu i Subotićevoj, što je njena nekadašnja prijateljica oštro demantovala.

Kurir.rs/M.Komatina

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!