.

BOLESNO: Lazar Jeremić, bivši fubaler i Zadruge, snimao svaki svoj seks i svoj polni organ! (FOFO)

GODINAMA SNIMAO SVAKI SVOJ SE*S – Procurile po*no fotografije bivšeg zadrugara: Slikao „vršnjaka“ u krupnom planu i slao devojci (EKSPLICITNA FOTOGRAFIJA)

Lazar Jeremić

Foto: Screenshoot

Čini se da Lazar Jeremić, bivši fubaler i bivši učesnik rijalitija „Zadruga“, baš ne zna za blam! Naime, otkako se u rijalitiju „Zadruga“ hvalio da je godinama snimao svaki se*sualni odnos koji je imao, nedavno je na društvenim mrežama procurela fotografija na kojoj se vidi kako polunag drži telefon u ruci, u nameri da fotografiše svoj polni organ u erekciji.

I u ovome ne bi bilo ništa „neobičajeno“, da fotografiju polunagog Jeremića nije napravila druga osoba, a kako Lazar otkrio za „Alo!“, reč je o njegovom bivšem drugu.

– Ta slika je nastala još pre pet godina u mom stanu u Jagodini, dok sam još igrao fudbal. Bilo je tu neko društvo, zezali smo se, malo se popilo…- pravdao se za „Alo!“ Jeremić i objasnio kako je došlo do ove fotografije, koju je treća osoba napravila i očigledno plasirala na društvene mreže.

PREPORUKA:   Ko je muž Dalile Dragojević iz Amerike?

– Hteo sam da fotografišem svog „vršnjaka“ i pošaljem ga devojci, a u tom trenutku je mene fotkao bivši drug iz tadašnjeg kluba – rekao je Lazar i objasnio da se s autorom te fotografije više ne druži.

Lazar Jeremić

Foto: Privatna arhiva

– Nisam više u dobrim odnosima s tim drugarom. On je umislio da sam mu smestio otkaz u klubu i da zbog mene više ne igra fudbal, pa je očigledno poželeo da mi napakosti na ovaj način. Drugo objašnjenje nemam – kaže on i dodaje da mu, ipak, bivši prijatelj nije naudio.

– Na slici nema ničeg lošeg. Poznato je da volim da šetam go, volim da se obnažujem i pokazujem, a to sam dokazao i u „Zadruzi“ kada sam se go kupao u bazenu pred zadrugarima, kamerama i milionima gledalaca. Takođe, mislim da imam šta i da pokažem, tako da ovo može samo reklama da mi bude – kaže kroz smeh za „Alo!“ Lazar Jeremić koji se nada da će nakon što vide ovu fotografiju u našim novinama, devojke bukvalno poludeti za njim.

– Muškarci s manjim ponosom mogu da mi pozavide, a devojke mogu da mi pišu putem društvenih mreža ukoliko žele da ovo čudo vide i uživo – pokušao je da se našali sa novonastalom situacijom Jeremić i zaključio:

– Ja sam dečko slobodne volje, širokih shvatanja i poznat sam po svom egzibicionizmu. Nije me sramota jer nago telo nešto zbog treba da crvenimo – rekao je za kraj bivši fudbaler i rijaliti učesnik, Lazar Jeremić za „Alo!“.

Lazar Jeremić

Foto: Screenshoot Youtube

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!