.

BOLEST NE BIRA: TAKI, otac starlete Maje Marinković, izjavio da ima želju da Maja ugradi još veće silikone, iako trenutno ima sedmicu u grudima!

ĆERKA URADILA SEDMICE, A TATA MISLI DA BI MOGLA „JOŠ VEĆE“: Maja šokirala izgledom, Taki ZGROZIO izjavom o silikonima

Nemoguće je ne primetiti nove grudi Maje Marinković.

Maja Marinković.jpg.jpg Izvor: Youtube/Zadruga official/Instagram/takitadza/screenshot

Ulazak Maje Marinković u Zadrugu napravio je haos u Šimanovcima, jer se o tome pričalo mesecima unazad, a najviše reakcija izazvao je njen izgled budući da se opet „doradila“.

Majin izgled komentarisali su zadrugari, ali i gledaoci, a za Zadrugu 5 uradila je nove grudi, još veće, koje je već pokazala na izvol’te.

Pričalo se i o tome da je uradila još zahvata na licu, a sada se na temu plastičnih operacija, konkretno grudi, oglasio i njen tata Taki koji je podržava u svemu.

„Videli smo svi. Maja je baš prelepa, sve je to uradila lepo… Mada, malo je previše za moj ukus, ali Maja je i za veće“, šokirao je izjavom, pa otkrio da li misli da će njegova ćerka uspeti da pokvari Dalilin i Carev odnos.

„Čim su oni u mesec dana toliko puta raskidali i mirili se, mislim da oni već sada igraju igru. Dalila je spustila sebe na niske grane. Znam kako se sada osećaju njeni roditelji, ja sam bio u njihovoj situaciji. Ali ja mislim da od tog posla nema ništa“, izjavio je Taki, koji smatra da je Filip i dalje zaljubljen u njegovu ćerku, kao i da misli da će doći do obračuna između Maje i Dalile.

PREPORUKA:   Stanija Dobrojević: Starleta Maja Marinković ulazi u Zadrugu, a starleta Dalila izgustirala muža Dejana, zato ga j ostavila i prešla na Filipa Cara!

„Videli ste sinoć da se Dalila smirila, da nema više da mafijaši po kući, da preti. Car je mnogo uticao na nju, mnogo je spustio. Izgubila je kredibilitet da bi imala pravo nekog da komentariše. Ali, ona je stari rijaliti igrač, drska je, zna gde se nalazi. Pokušava da se iščupa iz tog mulja, ali videćemo kako će se odvijati dalje situacija“, smatra on.

PREPORUKA:   Dalila i Ilip Car imali najžešći seks do sada, proslavljali ulazak starlete Maje Marinković u Zadrugu! (SNIMAK)

„Ona je isti parfem kupila Caru za rođendan, ali ga je Dalila razbila. Maja je zato rekla: ‘E, sada ću isti da kupim i Dejanu’. Ne verujem da će Maja smuvati Dejana. On je fin dečko, lepo izgleda, ali ne verujem da će se tu išta desiti, mada ja ne bih imao ništa protiv toga. Postoji mogućnost da se on zaljubi u nju. Videli smo svi da je ostao muk kada se ona prošetala kroz kuću“, poručio je Taki.

(MONDO/Informr)

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!