.

Starleta Maja Marinković abortirala Janjušovo dete!

KRILA JE DA JE ABORTIRALA JANJUŠEVO DETE: Otac Maje Marinković izneo strašne stvari u javnost, ne može više da ćuti

Taki Marinković isprozivao Aleksandru Nikolić, a spomenuo je i Majin prekid trudnoće
Maja i Taki

Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Taki Marinković, otac rijaliti zvezde Maje Marinković, žestoko je odgovorio na komentare pobednice „Zadruge 6″, Aleksandre Nikolić, koja je nedavno potkačila njegovu ćerku.

Naime, Aleksandra, koja je u sedmom mesecu trudnoće, istakla je da Anitu Stanojlović previše blate i ponižavaju, što ona, po Nikolićkinom mišljenju, nije zaslužila, iako je prevarila suprugu Jovanu Tomić Matoru.

Taki je sada žustro uzvratio Aleksandri.

PREPORUKA:   Nenad Macanović Bebica bio intiman sa sestrama Miojane Kulić!

– Aleksandra Nikolić je u emisiji “Premijera“ rekla da Anitu pljuju gore od nje, čime je aludirala na Maju – rekla je voditeljka.

– Kako gora? Maja je slobodna devojka. Ta ista Aleks je napravila dete sa čovekom (Filipom) za kog je pričala javno da je gej – rekao je Taki.

Foto: Youtube/Printscreen

– Zamerili ste to što je Janjuš zvao da vidi ćerku od Aneli, a kada je Maja abortirala njegovo dete, nije ga bilo – rekla je voditeljka.

– Kada je Maja bila trudna sa njim, pobegao je na more. Ona je to krila od mene, otišla je sa mamom u bolnicu i uradila to. Jako sam teško podneo kada sam saznao. Da sam znao, ne bih to dopustio. Njemu se sad desila strašna stvar, ali ja ovo ne mogu da zaboravim – bio je iskren Taki.

PREPORUKA:   Trudna Aleksandra Nikolić zatražila medicinsku pomoć posle raskida sa Filipom carem

– Kako vam deluju varnice koje su se pojavile između Uroša Rajačića i Maje? – upitala je voditeljka.

– Nema ništa od toga, Maji je dosadno, pa možda nekad zaliči da joj se neko sviđa. On je fin momak, ne mogu ništa loše da kažem, ali nema tu prostora da se nešto više desi – istakao je Taki za „Telegraf“.

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “Starleta Maja Marinković abortirala Janjušovo dete!”

  1. […] razgovora sa Markom Janjuševićem Janjušem, u emisiju su stigli brojni gosti među kojima su se našle i poznate rijaliti ličnosti poput Maje […]

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!