.

Božje kletve voditelju Milanu Miloševiću zbog prozivanja Dejana Dragojevićai Aleksandre Nikolić!

STRAŠNO! MILAN MILOŠEVIĆ PRIMIO JEZIVE PRETNJE: Fanovi Aleks i Dejana zamerili voditelju JEDNU stvar: Jel se bojiš BOGA?

STRAŠNO! MILAN MILOŠEVIĆ PRIMIO JEZIVE PRETNJE: Fanovi Aleks i Dejana zamerili voditelju JEDNU stvar: Jel se bojiš BOGA?

Na društvenoj mreži Instagram pojavila su se gnusne pretnje upućene voditelju Zadruge Milanu Miloševiću koji je najavio vest o raskidu Dejana Dragojevića i već spomenute Aleksandre koja sada u vezi sa Filipom Carom.

Naime, zajednički fanovi koji još uvek nisu odustali od veze Aleks i Dejana su se obratili Miloševiću sledećim rečima.

PREPORUKA:   Bivša učesnica Zadruge se udala pa se razlepila, za neki dan će se poroditi!

– Pitanje za nakvarcanog, izblajhanog kvazinovnara, u stvari konobara: “Koliko si puta uživao dok si čitao najavu da je Deki ostavio Aleks?“ Je l’ se bojiš Boga Milanče dok se gledaš u ogledala za vreme emisije i ne slušaš šta zadrugari pričaju. Kad ti dođe naplata od Boga neće ti Mitrović pomoći, zapamzi karma je kučka – napisali su između ostalog u okviru storija.

PREPORUKA:   Adam Đogani prekinuo kontakte sa Anabelom, ona se javno oglasila
Milan Milošević

foto: Printscreen

Kako je voditelj reagovao kada je pročitao ove poruke ne znamo, a sigurni smo da ovo nije prvi put da dobija ovakve poruke znajući koliko fanatici pojedinih zadrugara mogu da budu srčani u svojim nastupima.

kurir.rs

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!