.

Tuča braće blizanaca Pece i Nece pred kamerama, majka završila u hitnoj pomoći!

MAJKA ZADRUGARA ZAVRŠILA U HITNOJ! Pozlilo joj nakon JEZIVE SVAĐE, ukazana joj lekarska pomoć

Braća Nenad i Predrag Lazić ponovo su se sukobili pred kamerama rijalitija „Zadruga“, te je Peca fizički nasrnuo na Necu.
Peca Lazić Foto: YouTube/Zadruga Official / screenshotPeca Lazić

Njihova majka Julijana veoma se potresla zbog ovih scena, zbog čega je čak završila u bolnici gde joj je ukuzana lekarska pomoć.

Blic preporučuje

Majka blizanaca Nece i Pece ne može da podnese svađanje njenih sinova, jako je uzrujana, a kada je gledala sukob završila je u hitnoj.
Peca Lazić Foto: YouTube/Zadruga Official / screenshotPeca Lazić

– Uznemirena sam, malo sam prilegla, došla sam iz Hitne pomoći, primala sam infuziju. Zbog njih sam završila u Hitnoj, ja ne znam šta se sa njima dešava, ne znam šta im je celu noć. Oni kod kuće se zakače pomalo, jedno bez drugog ne mogu, ali ne znam šta im je noćas. Nisam mogla ni da ispratim. Moja majka ih gleda 24 sata, a ja ne smem ni da pogledam, dok se ne smirim. Noćas sam odmah promenila. Majka me je zvala jutros u 4 – rekla je Julijana Lazić.

PREPORUKA:   Marko Janjušević Janjuš dobio tužbu od supruge ENE, svi učesnici rijalitija plakali!

– Da li je Peca malo popio, ne znam. Da li su zbog garderobe, da li je Peci dosadilo što mu Neca dosađuje da se ne pobije, da ne pobije, ne znam… To je zbog Rodnija bilo sve. Neca se plaši da Peca ne popije pa da se zakači sa nekim – rekla je majka Julijana.

(Informer)

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!