.

Branka Blek Rouz diskvalifikovana iz rijalitija Zadruga! (SNIMAK)

ZADRUGA: Branka Blek Rouz diskvalifikovana! VIDEO

>U rijalitiju Zadruga danas se desila i prva diskvalifikacija takmičara, a iz igre je isključena Branka Blek Rouz.

ZADRUGA: Branka Blek Rouz diskvalifikovana! VIDEO Foto: Screenshot YouTube

Branka Blek Rouz danas je prekršila jedno od najosnovnijih pravila života u „Zadruzi“, zbog čega je Veliki šef doneo odluku da je diskvalifikuje!  Naime, nakon što se posvađala sa Saškom Karan, Branka je histerisala kod ispred Bele kuće i žalila se ostalim zadrugarima, a onda je odlučila da pobegne! Otrčala je do male farme koja se nalazi unutar grada i preskočila ogradu, čime je prekršila osnovno pravilo.

PREPORUKA:   Jovana Tomić Matora, snimljena kako guta tablete, zamena za drogu!

– Branka je, protivno svakom pravilu, preskočila ogradu i uletela u kancelariju produkcije. Kada je histerično ušla, bacala je se pred sobom i govorila kako je dobila sekret. Nijednog trenutka nije spomenula da je razlog njene histerije Saška, već očigledno infekcija koju je dobila – otkrio je izvor blizak produkciji za Pink.rs, a onda je usledilo pismo Velikog šefa.

On je zadrugarima poručio da je Branka dikvalifikovana, a da od svih njih očekuje da dovrše započeti sastanak i sastave spisak artikala koje će danas kupiti u prodavnici.

PREPORUKA:   Haos Zvezdana Slavića i Ane Ćurčić trajao satima, sukobi do te mere da je obezbeđenje sve vreme bilo na nogama, na kraju mu sela u krila!

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!