.

Branka Blek Rouz diskvalifikovana iz rijalitija Zadruga! (SNIMAK)

ZADRUGA: Branka Blek Rouz diskvalifikovana! VIDEO

>U rijalitiju Zadruga danas se desila i prva diskvalifikacija takmičara, a iz igre je isključena Branka Blek Rouz.

ZADRUGA: Branka Blek Rouz diskvalifikovana! VIDEO Foto: Screenshot YouTube

Branka Blek Rouz danas je prekršila jedno od najosnovnijih pravila života u „Zadruzi“, zbog čega je Veliki šef doneo odluku da je diskvalifikuje!  Naime, nakon što se posvađala sa Saškom Karan, Branka je histerisala kod ispred Bele kuće i žalila se ostalim zadrugarima, a onda je odlučila da pobegne! Otrčala je do male farme koja se nalazi unutar grada i preskočila ogradu, čime je prekršila osnovno pravilo.

PREPORUKA:   Branko Gerov u šoku, nije znao da je diskvalifikovan iz Zadruge, otkrio šokantnu istinu o svom sek*ualnom iskustvu u rijalitiju!

– Branka je, protivno svakom pravilu, preskočila ogradu i uletela u kancelariju produkcije. Kada je histerično ušla, bacala je se pred sobom i govorila kako je dobila sekret. Nijednog trenutka nije spomenula da je razlog njene histerije Saška, već očigledno infekcija koju je dobila – otkrio je izvor blizak produkciji za Pink.rs, a onda je usledilo pismo Velikog šefa.

On je zadrugarima poručio da je Branka dikvalifikovana, a da od svih njih očekuje da dovrše započeti sastanak i sastave spisak artikala koje će danas kupiti u prodavnici.

PREPORUKA:   TOPLA BRAĆA?! Frajeri muškarčine iz Zadruge 6 spavali jedan drugom na čupavim grudima, kada se razbudili legli jedan uz drugog!

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!