.

Prve nominacije: Dvojica učesnika Zadruge nominovani za izbacivanje!

ZADRUGA: Njih dvojica su nominovani za izbacivanje! VIDEO – U spektakularnom rijalitiju Zadruga održane su prve nominacije, na kojima je jednog takmičara nominovala publika, a drugog sami ukućani.

ZADRUGA: Njih dvojica su nominovani za izbacivanje! VIDEO Foto: Screenshot YouTube
Ukućani Zadruge su ove nedelje birali koga će nominovati između dva potrčka Saše Rudara i Mikija Đurićića. Njihova odluka je pala na Mikiju, koja naravno nije prošla bez raspravki i svađe. Lepi Mića rekao da nominuje Mikija zato što želi da on ode kući, jer smatra da nije dorastao ovom šou programu.

PREPORUKA:   Vladimir Tomović se ponovo vraća u Zadrugu!, a govorio i o Mini Vrbaški

Tokom nominacija došlo je i do svađe Saške Karan i Milice Milisavljević Dugalić, koje se nisu složile oko toga ko treba da bude nominovan, a u svađu se, očekivano, uključio i Lepi Mića.

Gledaoci su najmanje glasova ove nedelje dali Andreju Saljnikovom, poznatijem kao Palke. Ova odluka je iznervirala Anđelu Vešticu, koja je počela da viče da njeni fanovi glasaju za Palketa, jer ona neda da on izađe.

PREPORUKA:   Miljana Kulić izašla svojevoljno iz Zadruge 3 pa i zvanično diskvalifikovana, dužna TV Pinku 50000 evra i još mnogo više od toga!

Svet plus

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!