.

Da li je Ana Ćurčić podnosila prijave policiji protiv Zvezdana? EVO ODGOVORA!

Otkrivamo da li su policiji stizale prijave za nasilje na račun Zvezdana Slavnića od strane Ane Ćurčić

Ana je nakon ulaska u rijaliti iznela brojne optužbe na račun Slavnića, a mi smo pokušali da saznali da li je Ćurčićeva podnosila ranije prijave na račun bivšeg nevenčanog supruga

Zvezdan Slavnić Ana Ćurčić policija

Foto: Yotube/Zadruga Official, Milena Đorđević

Zadrugarka Ana Ćurčić otkrila je u Zadruzi detalje jezivog psihofizičkog nasilja kroz koje je prošla sa svojim bivšim nevenčanim suprugom, Zvezdanom Slavnićem, a njena ispovest je potresla region.

PREPORUKA:   Nesuđena Kuma udarila na Anu Ćurčić, navodono joj se poverila da je želela pobedu i 100000 evra!

Ana je tom prilikom iznela brojne optužbe na račun Slavnića, a između ostalog je pričala i da ju je vezivao za radijator i tukao.

Tragom ovih informacija, Telegraf je kontaktirao MUP koji je otkrio da im prijave na račun Zvezdana Slavnića, dok je živeo sa Anom u stanu na Novom Beogradu, nisu stizale.

Zvezdan Slavnić je Anu Ćurčić prevario u rijalitiju sa Anđelom Đuričić, a nakon što je Ana ušla u isti i iznela brojne optužbe na račun svog bivšeg partnera, Slavnić je u više navrata nasrtao na Anu, omalovažavao je, vređao, gađao i iznosio brojne optužbe i na njen račun, a to je da je Ćurčićeva varala svog bivšeg supruga upravo sa Zvezdanom.

PREPORUKA:   Žestoki momak sa beogradskog asfalta prozivao Zvezdana Slavnića a sada su uslikani zajedno!

Podsetimo, Anđela Đuričić diskvalifikovana je iz „Zadruge“ nakon što je fizički nasrnula na Maju Marinković, a njoj se pridružio i Zvezdan Slavnić. Oni su nakon rijalitija otišli kod njegovog oca, Moke Slavnića, koji ih je primio u svoj stan dok se situacija ne smiri.

(Telegraf.rs)

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!