.

Anđela i Zvezdan se znaju od ranije, razotkrila ih fotografija! (SNIMCI)

DA LI JE OVO DOKAZ DA SE ANĐELA I ZVEZDAN ZNAJU PRE ZADRUGE? Nasilnica pozira, a u pozadini je MOKIN STAN: Isplivale šok slike sa ISTE LOKACIJE

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić diskvalifikovani su iz rijaliti programa „Zadruga“, zbog nasilničkog ponašanja.

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić Foto: Milan Ilić / RingierZvezdan Slavnić i Anđela Đuričić

Oni su nakon diskfalifikacije smešteni na Novom Beogradu, u stanu kod Zvezdanovog oca, Moke Slavnića, međutim, sada je otkriven veliki broj „slučajnosti“.
Zvezdan i Anđela nakon diskvalifikacije

Foto: Oliver Bunić, Teodora Borozan / RingierZvezdan i Anđela nakon diskvalifikacije

PREPORUKA:   Marko Janjušević Janjuš ulazi u Zadrugu 7 Elita sa starletom Majom Marinković, čvrsto obećao svojoj ženi...

Na osnovu fotografija koje je Anđela Đuričić na svom zvaničnom Instagram profilu objavila, poseduje i one koje su nastale upravo na pomenutoj lokaciji i to pre nego što je ušla u „Zadrugu 6“.

Pozicija na kojoj se nalazi na ovim fotografijama, ukazuje da se iza njenih leđa nalazi objekat o kom mediji već uveliko bruje, odnosno gde je sa Zvezdanom odsela nakon diskvalifikacije. Zbog svega navedenog, izvlači se zaključak da Đuričićevoj ova lokacija nije nimalo strana.

Takođe, zbog ovih informacija, sumnja se da je znala za stan koji Slavnići poseduju, odnosno da postoji mogućnost da je mnogo pre „Zadruge“ potencijalno ostvarila kontakt sa Zvezdanom i da je sve ovo bila njihova igra, kako bi uspeli da nasamare mnoge i unovče sve ono što su tokom rijalitija radili.

Mada, ovo je za sada samo pretpostavka, koja ne mora nužno biti tačna, ali činjenica je da se na istoj lokaciji nalazila pre nego što je ušla u „Zadrugu 6“, prenosi „Alo“.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!